Ολοκλήρωση Θεατρικών Παραστάσεων ΔΗ.Κ.Ε.Θ.
Το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις που διοργάνωσε η Θεατρική Ομάδα Θάσου της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. με την κωμωδία «Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά».

Ένα έργο βασισμένο στη νουβέλα του Πιοτρ Γιαρκόφσκι , η οποία μάλιστα ενέπνευσε και τον Τσέχο σκηνοθέτη Γιαν Χρεμπέκ για τη δημιουργία του κινηματογραφικού αριστουργήματος «Παιχνίδια Διχασμού και Εγκυμοσύνης».
Με μήνυμά του ο Δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε: «Απολαύσαμε μια υπέροχη θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας του Λιμένα Θάσου! Ήταν πραγματικά μια αξιοθαύμαστη προσπάθεια του συνόλου των συντελεστών και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Τους ευχαριστούμε που μας έκαναν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να γελάσουμε και να νιώσουμε ευχάριστα όπως παλαιότερα! Ήταν μια εξαιρετικά ξεχωριστή νότα στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε! ΜΠΡΑΒΟ!!».

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γεώργιος Κουτσουμανής, με τη σειρά του, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε: ‘’Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι μόχθησαν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα το οποίο με ευχαρίστηση απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό. Η Δημοτική Αρχή στηρίζει αμέριστα τις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις του νησιού, θέτοντας τον πολιτισμό ως πρώτη προτεραιότητα. Φέτος, σε συνθήκες πρωτόγνωρες, ο πολιτισμός είναι πιο αναγκαίος από ποτέ. Η Δημοτική Θεατρική Ομάδα συμμετείχε σε αυτή τη μαγική διαδικασία που λέγεται θέατρο. Θέατρο όπου ηθοποιοί και θεατές γίνονται ένα και όπου ο πολιτισμός χαράζει τα μονοπάτια για την ολοκλήρωση της ανθρώπινης οντότητας’’.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου με ανακοίνωση της, “ευχαριστεί θερμά τους πολίτες του Δήμου Θάσου για την αθρόα προσέλευση, όλα τα μέλη Θεατρικής Ομάδας, τους εθελοντές της αλλά και όλους όσους συνέδραμαν για την επιτυχία των παραστάσεων’’.
Η προσπάθεια της Θεατρικής Ομάδας, υποστηρίχτηκε υλικά και ηθικά από το Δήμο Θάσου και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Θάσου.

Έπαιξαν αλφαβητικά οι ηθοποιοί:
Γιαννόπουλος Άγγελος, Καλούδη Νατάσα, Καταρτζή Αμάντα, Μπίλιας Αναστάσιος, Παναγιώτου Ευστρατία, Σαρανταδέκας Βασίλειος, Σωτηρίου Συμεών.
Σκηνοθεσία: Καταρτζή Αμάντα
Τηρήθηκαν όλες οι οδηγίες περί θεατρικών παραστάσεων του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Προηγούμενο άρθροΡίψη πυροτεχνημάτων από τον Φάρο της Παναγίας το βράδυ της Ανάστασης
Επόμενο άρθροΆγιο Φως: Στις 21.05 θα φτάσει στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης – Πώς θα «ταξιδέψει» σήμερα Μεγάλο Σάββατο σε όλη την Ελλάδα