Μετά την παραίτηση του κ. Χαράλαμπου Δράκου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καβάλας την θέση του καταλαμβάνει ο κ. Ανέστης Τσουρουκιδης. Ο ίδιος δήλωσε έτοιμος για τα καθήκοντα του.

Αρχικά τόνισε πως “Αυτό που λέει ο νόμος είναι εφαρμοστέο και για εμένα. Μετά την παραίτηση αναλαμβάνω εγώ και δέχομαι άλλωστε με χαρά αυτή την θέση. Είχαμε συζητήσει με τον κ. Δράκο για το ενδεχόμενο αυτό μια και το είχε ήδη αποφασίσει λόγω υποχρεώσεων να αφήσει αυτή την θέση βλέποντας μάλιστα και την όρεξη που έχω εγώ για να προσφέρω στο Δήμο Καβάλας.

Έχω διάθεση για προσφορά. Για εμένα η προσφορά για τον τόπο είναι σημαντική και μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει τα 5 χρόνια που είμαστε στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας κάνουμε το παν. Άρα είναι τιμή μου που μπαίνω στο Δ.Σ. και θα βοηθήσω όπου μπορώ για να έχουμε κάτι καλό και θα προσπαθήσω για έναν εποικοδομητικό διάλογο ενώ με προτάσεις νομίζω ότι θα προσφέρω στο Δήμο Καβάλας».

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΑΣΗ

Σε ότι αφορά την παράταξη τους την «Ανάσα» όπου υπάρχουν 2 δημοτικοί σύμβουλοι που διεκδικούν τον Δήμο Καβάλας σχολίασε πως «Η ΑΝΑΣΑ λογικό είναι να είναι σε μια περίεργη φάση και το θέμα είναι να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις και στις επόμενες εκλογές να κατέβουμε ενωμένοι. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το Δήμο Καβάλας. Το να διασπαστούμε δεν θα φέρει καλό αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε μέλλον και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι η δική μου πρωτοβουλία.

Όσο για τη διοίκηση Μουριάδη θέλει δουλειά και πολύ δουλειά. Και θέλει να ακούει. Να ακούει τον κάθε πολίτη. Ας ακούν και μετά αφού είναι διοίκηση θα αποφασίσουν. Αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι να ακούν!. Ανοικτά αυτιά”. Ο κ. Τσουρουκίδης κατέληξε ευχόμενος καλή χρονιά.

Προηγούμενο άρθροΤο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΑναμενόμενη χαρακτήρισε την παραίτηση του Χαράλαμπου Δράκου ο Σωτήρης Παπαδόπουλος