Για πρώτη φορά μάθημα στα νέα τους σχολεία, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν για τους επόμενους μήνες, έκαναν χθες οι μαθητές του 12ου δημοτικού σχολείου Καβάλας. τα παιδιά, λόγω του έργου που θα εκτελεστεί στο 12ο δημοτικό σχολείο του Αγίου Ιωάννη, μοιράστηκαν στο 15ο και στο 25ο δημοτικό σχολείο. Μάλιστα τους μαθητές του Αγ. Ιωάννη στο κτήριο του 15ου δημοτικού επισκέφθηκε ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κώστας Μπαντίκος.

Η πρώτη ημέρα μεταφοράς των μαθητών σε δύο άλλα σχολεία κύλησε ομαλά και φαίνεται πως όλα τα πάνε καλά. Τα νήπια δεν μεταφέρθηκαν ακόμη από το 12ο νηπιαγωγείο. Αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών και σίγουρα έως το τέλος της εβδομάδας. Απομένει να μεταφερθεί στο νέο χώρο το υλικό του νηπιαγωγείου. Ο νέος χώρος, που βρίσκεται στον πρώην παιδικό σταθμό επί της οδού Κ. Τσολάκη, είναι απολύτως έτοιμος.

Επειδή χθες επαναλειτούργησαν τα σχολεία έπειτα από τις 15μερες εορταστικές διακοπές η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είχε αυξημένη την προσοχή της λόγω και των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Προβλήματα δεν υπήρξαν, ενώ η βλάβη που διαπιστώθηκε την τελευταία στιγμή στον καυστήρα του 10ου δημοτικού σχολείου επιδιορθώθηκε εγκαίρως.

Προηγούμενο άρθροΓενική συνέλευση και στάση εργασίας δικαστικών υπαλλήλων λόγω παγωνιάς στο Δικαστικό μέγαρο
Επόμενο άρθροΠράσινο φως από το ΣτΕ για λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές