Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι δύσκολες, ωστόσο ακόμα υπάρχουν Άνθρωποι.

Άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας, ο καθένας με τα δικά του προβλήματα, αλλά πάντα έχοντας στο μυαλό και την καρδιά τους τον διπλανό τους και ιδίως τους πιο ευάλωτους και όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Περίτρανη απόδειξη τούτου, μια ανιδιοτελής κίνηση συμπολίτισσάς μας, η οποία έκανε μια μεγάλη χρηματική δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πρόκειται για μια πράξη ειλικρινούς αγάπης προς τον πλησίον από ένα σεμνό Άνθρωπο που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Πρόεδρος του Κέντρου, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή, με επιστολή της προς τη συγκεκριμένη γυναίκα, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για τη μεγάλη δωρεά «όχι μόνο εξαιτίας της μεγάλης της οικονομικής αξίας, αλλά κυρίως της μεγάλης συναισθηματικής αξίας, τόσο για μένα, ως Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ και των μελών του Δ.Σ. όσο και των περιθαλπόμενων που θα βοηθηθούν άμεσα από τη χρήση αυτής.

Ένα χαμόγελο, μια ζεστή ματιά, μια αγκαλιά και η έκφραση μιας άδολης αγάπης τόσο των παιδιών Αμεα όσο και των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας Χρόνια Πασχόντων, καθώς και των παιδιών των Παιδοπόλεων, είναι οι εικόνες που θέλω να σας μεταφέρω για να προσδιορίσω το μέγεθος της συναισθηματικής αξίας της δωρεάς σας για εμάς.

Το φως τα αγάπης σας για τον άνθρωπο αποτελεί οδοδείκτη για εμάς».

kkppamth

Προηγούμενο άρθροΑπολύσεις και μηνύσεις από την Energean λόγω παραβίασης των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου
Επόμενο άρθροΧρήστος Παπαδόπουλος: Κακώς καλλιεργήθηκαν οι προσδοκίες ότι κάναμε το εμβόλιο και τελειώσαμε