Την ομαλή – δίχως προβλήματα – πραγματοποίηση του εμβολιασμού του πληθυσμού στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης και την ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης για την έναρξη των εμβολιασμών εντός των προσεχών ημερών, διαπίστωσε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, κατά τις επισκέψεις του στα δύο Κέντρα.

Ο κ. Λαζαρίδης ενημερώθηκε για τις ιδιαιτερότητες που έχουν προκύψει στη λειτουργία των Κ.Υ. λόγω της υγειονομικής κρίσης, για την ενίσχυσή τους εν μέσω της πανδημίας, ενώ έλαβε τη διαβεβαίωση ότι ο εμβολιασμός των πολιτών θα πραγματοποιηθεί βάσει του κεντρικού σχεδιασμού και σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Παράλληλα, έγινε δέκτης ευχαριστιών για την πρόσφατη διαμεσολάβησή του όσον αφορά τις δωρεές προς τα δύο Κέντρα Υγείας αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, πολύτιμου για το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Αμέσως μετά από τις δύο επισκέψεις, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό και τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας Ελευθερούπολης και Χρυσούπολης για τον διαρκή αγώνα που δίνουν, προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά και χωρίς καθυστερήσεις στο δύσκολο έργο το οποίο έχουν αναλάβει.

Τα δύο Κέντρα Υγείας, όπως και πολλές άλλες δημόσιες δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, μπαίνουν στη “μάχη” των εμβολιασμών.

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των εμβολίων, όπως έχει ξεκαθαρίσει το Υπουργείο Υγείας, θα αναπτύσσονται επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα στα Κ.Υ. όλης της χώρας.

Είναι ένα σύνθετο εγχείρημα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος, όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε και πάλι.

Η αρχή του τέλους του αόρατου εχθρού έχει ξεκινήσει».

Προηγούμενο άρθροΜε νεότερη απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 31/1
Επόμενο άρθροΠέθανε ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής