Μία δυναμική αντίδραση ζητά από την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, τους δημάρχους και τους προέδρους των επιμελητηρίων και φορέων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής Μας” Μάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8.

“Έχει μεγάλη σημασία το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την υγειονομική κρίση και αυτόν τον αόρατο εχθρό. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη που υπάρχει για την προστασία της δημόσιας υγείας. Δεν μπορώ να κατανοήσω όμως την επιλεκτική συμπεριφορά και να κλείσουν μόνο τα σύνορα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από Ορμένιο, Νυμφαία, Εξοχή και να γίνεται αυτή η διαφοροποίηση. Η συγκεκριμένη απόφαση κρύβει και εξυπηρετεί συμφέροντα. Ο οδικός τουρισμός θα δώσει στην Ελλάδα οξυγόνο. Σε αυτόν στηρίχθηκαν οι επιχειρήσεις της ΑΜΘ. Ξαφνικά πάρθηκε μία απόφαση χωρίς η κεντρική διοίκηση να έχει ενημερώσει κανέναν”.

Το αποτέλεσμα είναι η κίνηση να διοχετευθεί σε άλλες περιοχές, όπως η Χαλκιδική, η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα.

Ο κ. Παπαδόπουλος επίσης καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, δήμους, και Περιφέρεια να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και να τον προειδοποιήσουν με παραιτήσεις ως ένα μέτρο πίεσης αν δεν ανοίξουν οι μεθοριακοί σταθμοί της περιφέρειας. “Είχαμε μία χλιαρή αντίδραση. Θα περίμενα μία πιο άμεση και δυναμική. Όχι επιστολές που δεν οδηγούν πουθενά. Υπάρχει μεγάλη απελπισία στον επιχειρηματικό χώρο.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος στο Lobby 101.8 από το 38.03

Προηγούμενο άρθροΠροσπάθεια για να λειτουργήσει στη Χρυσούπολη η μονάδα Υγείας «Κέντρο Άνοιας»
Επόμενο άρθροΑκυρώσεις κρατήσεων στην Θάσο, μούδιασμα και αγωνία για την επόμενη μέρα