Από την ματαίωση της μαθητικής παρέλασης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της ασταμάτητης βροχής που έπεφτε από νωρίς το πρωί σημαδεύτηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Καβάλας.
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη διεξήχθη παρέλαση μόνο των σημαιών και του στρατού. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου όπου τελέστηκε η θεία λειτουργία και η καθιερωμένη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φ.Ν.Θ κκ.Προκοπίου. Το παρόν στους εορτασμούς έδωσαν οι πολιτικές, θρησκευτικές, και Στρατιωτικές αρχές του τόπου, μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος, οι βουλευτές Ν. Παναγιωτόπουλος και Δ. Εμμανουηλίδης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Το πανηγυρικόν της ημέρας ανέγνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τις πολιτικές, θρησκευτικές, και Στρατιωτικές αρχές του τόπου στον Δημοτικό Κήπο και κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Προηγούμενο άρθροΤο Απ. Μαρδύρης εκπλήρωσε την αποστολή του και αναζητείται νέος χώρος για τους πρόσφυγες
Επόμενο άρθροΣε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την σύλληψη τριών αγνώστων δραστών οι οποίοι εξαπάτησαν 86χρονη ημεδαπή και αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλες 5 ημεδαπές στην Καβάλα