75e4cb_b81579eeac8248beb53766005f28a66f~mv2_d_4357_2916_s_4_2.jpg_srz_395_225_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz

Με στόχο να μπουν οι βάσεις για ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη του εξαγωγικού χαρακτήρα των προϊόντων αμπελουργίας (σταφύλια- κρασί) του νομού, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη χθες το πρωί στην Καβάλα, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρου Μαρκόπουλου.
Όπως επισημάνθηκε η φετινή χρονιά κρίνεται ικανοποιητική για τις εξαγωγές καθώς τόσο ο τομέας των παραγωγών και των γεωπόνων όσο και ο τομέας της διάθεσης έχουν κάνει πολλά και σημαντικά βήματα.
Όπως έγινε γνωστό με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου έχει δρομολογηθεί μελέτη ώστε να διαπιστωθούν ποια είναι τα κυριότερα προβλήματα τα οποία λειτουργούν ανασχετικά στις ποσότητες και στις τιμές που διαθέτουν στο εξωτερικό στα κυριότερα προϊόντα του Νομού Καβάλας με έμφαση στο σταφύλι.

Προηγούμενο άρθροΠρος νέο διαγωνισμό για τα Λουτρά Ελευθερών
Επόμενο άρθροEπίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην Καβάλα