Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται ξανά οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες μέσω του Ε.Σ.Π.Α. στο Νομικό Πρόσωπο «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Δήμου Καβάλας, καθώς παραμένουν για ακόμη μία φορά απλήρωτοι. Μολονότι η οικεία νομοθεσία επιτρέπει την καταβολή της μισθοδοσίας από το Νομικό πρόσωπο ή τον αρμόδιο Δήμο και τον αντίστοιχο συμψηφισμό με την καταβολής της σχετικής χρηματοδοτούμενης δαπάνης, η διοίκηση του Δήμου αδυνατεί να καταβάλει την σχετική μισθοδοσία. Οι εν λόγω υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι υπάρχει οικονομική αδυναμία του Δήμου Καβάλας, ενώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι σχολικές καθαρίστριες που πάλι δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους.

Αλήθεια, τι συμβαίνει με τα οικονομικά του Δήμου Καβάλας; Γιατί η κ. Τσανάκα και οι συνεργάτες της επαίρονται συνεχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο για την καλή πορεία των οικονομικών του Δήμου και σπαταλούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε εκδηλώσεις, πανηγύρια και ταξίδια, ενώ από την άλλη μεριά αδυνατούν να καταβάλουν τους μισθούς στους εργαζομένους των νομικών προσώπων; Ποια είναι η οικονομική κατάσταση του Δήμου Καβάλας και γιατί δημιουργούνται εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων; Σκοπεύει η κ. Τσανάκα να μας ενημερώσει αναλυτικά ή έχει πλέον επιδοθεί σε μία προεκλογική πρακτική κατασπατάλησης του τεράστιου οικονομικού αποθεματικού του Δήμου Καβάλας;

Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και η κ. Τσανάκα αφενός μεν θα μας ενημερώσει, ως οφείλει, για την πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου και αφετέρου θα φροντίσει άμεσα να πληρωθούν οι εργαζόμενοι που βρίσκονται και πάλι σε οικονομικό αδιέξοδο. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων με τα λεφτά του Δήμου Καβάλας ούτε θα ανεχθούμε να δούμε τον Δήμο Καβάλας καταχρεωμένο την επόμενη ημέρα των εκλογών, όπως ακριβώς έκανε η κ. Τσανάκα και στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς το 2006.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας με την Ελληνική Αυγή Δημήτρη Βογιατζή-video
Επόμενο άρθροΟ ΝΟΚ κατέκτησε 7 μετάλλια και είχε 17 ατομικά ρεκόρ στην Θεσσαλονίκη