ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΝΥΜΦΑΙΑ …..
Τους προειδοποιήσαμε πολλές φορές να φροντίσουν για το άνοιγμα και την λειτουργία του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας.

Τους το είπαμε τόσο εντός, όσο και εκτός Π.Σ. ότι οφείλουν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομές ώστε να εξυπηρετούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να μην ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες μας αλλά και για να μην δυσφημούμαστε, ως εκ τούτου, ως τουριστικός προορισμός!

Δυστυχώς δεν το κατάλαβαν και σήμερα η Π.Ε. Θάσου και η Π.Ε. Καβάλας (Κεραμωτή, Ν. Πέραμος, Ν. Ηρακλείτσα, Τούζλα, η πόλη της Καβάλας κλπ) κινδυνεύουν να πληρώσουν το τίμημα.

Ακόμη και ένα ολιγοήμερο κλείσιμο φοβάμαι ότι θα λειτουργήσει αρνητικά για τον τουρισμό και θα έχει συνέπειες στην οικονομία της περιοχής. Οι κύριοι που βρίσκονται στην διοίκηση της Περιφέρειας οφείλουν να αναλογισθούν τις ευθύνες τους.

Είτε επιλέξουν ως αιτία την ανικανότητα που τους χαρακτηρίζει, είτε το ότι δεν τους λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψη (στην Αθήνα), οι ευθύνες είναι όλες δικές τους και οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα τόσο για την επαναλειτουργία της Νυμφαίας αύριο (κυριολεκτικά) όσο και για την ενημέρωση των δυνητικών επισκεπτών μας στις γειτονικές χώρες.

Προηγούμενο άρθροΜαρία Πολυμέρου για το κλείσιμο της Νυμφαίας: Η Ανευθυνότητα που οδηγεί στον τουριστικό αποκλεισμό της Θάσου!
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Η Νυμφαία θα ανοίξει άμεσα