xatzikonstantinou

Το πρωί της Παρασκευής σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης υπήρξε συγκεκριμένη πληροφορία. Σύμφωνα μ’ αυτήν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντός της ίδιας ημέρας επρόκειτο να ανακοινώσει τριάντα γυναίκες υποψήφιες με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Την Παρασκευή κάτι τέτοιο δεν έγινε φαίνεται ωστόσο ότι θα συμβεί εντός των επόμενων ημερών. Φημολογείται έντονα ότι μία από τις τριάντα γυναίκες που θα ανακοινωθούν αφορά στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Γίνεται λόγος για τη Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, που έχει τις περισσότερες πιθανότητες αλλα και για την Αρετή Κώτση.

Η ΝΔ προετοιμάζεται για το συνέδριό της 14 – 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Το Δεκέμβριο και πριν από το συνέδριο θα ανακοινωθούν και άλλοι υποψήφιοι βουλευτές. Δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να αφορούν επίσης στην ΠΕ Καβάλας. Στην τοπική ΝΔ συνεχίζεται η συζήτηση για τη στάση του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές. Κατά τις εκτιμήσεις, υποχωρεί η υποψηφιότητα Ζαγναφέρη ενώ συναντά ιδιαίτερα προβλήματα η υποψηφιότητα Πέτροβιτς.

Χθες επρόκειτο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο κ. Τοψίδης. Σε προεκλογικούς ρυθμούς πρόκειται να κινηθεί άμεσα και ο Χρήστος Μέτιος. Το ερώτημα που δεν απαντάται ακόμη σχετίζεται με τη στάση της ΝΔ έναντι όσων θα στηρίξουν τον κ. Τοψίδη. Θα υπάρχουν πειθαρχικές κομματικές ποινές; Πότε θα πρέπει να αναμένεται κάτι τέτοιο; Το ερώτημα είναι μεν εύλογο, ωστόσο πληροφορίες και ειδικότερα απάντηση σ’ αυτό προς το παρόν δεν προκύπτει.

proininews.gr

Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις: Αναδρομικά και για την εισφορά αλληλεγγύης σε 600.000 συνταξιούχους
Επόμενο άρθροΗ ΔΕΗ στη Καβάλα ταλαιπωρεί με διακοπές ρεύματος και πτώσεις της τάσης