ekthesi197-604x340

Ο Δήμος Καβάλας μέσω της δημοτικής επιχείρησης Δημωφέλεια, συμμετείχε μ΄ επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση της Ινδίας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βομβάης. Αυτή τη φορά δεν υπήρχε εκπρόσωπος της Δημωφέλεια που ταξίδεψε από την Καβάλα στην Ινδία, αλλά συνεργάτης της δημοτικής επιχείρησης από την πόλη της Ινδίας, που την εκπροσώπησαν.
Λεπτομέρειες για το περίπτερο όπου η Καβάλα φιλοξενήθηκε και μάλιστα βραβεύτηκε και το οποίο είχε φιλοξενούμενη και την Ελληνίδα υπουργό τουρισμού Έλενα Κουντουρά, διαβάζουμε σε ανάρτηση της Προέδρου της δημοτικής επιχείρησης, που συνδυάζει τις ευχάριστες εντυπώσεις από την Ινδία με αυτές των Βαλκανικών εκθέσεων:  Μετά από μια πολύ έντονη εβδομάδα ,επαναφορά στην πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από την αληθινή εικόνα της Καβάλας που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο .

Εικόνες από την συμμετοχή μας στις τουριστικές εκθέσεις Βομβάης (Ινδίας) και Βουκουρεστίου (Ρουμανίας) . Στην πρώτη όπου η συμμετοχή μας είχε την υποστήριξη και της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά , η οποία επισκέφθηκε το περίπτερο μας και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την παρουσία μας , 168 συναντήσεις Β2Β είχε ο DMC αποκλειστικός συνεργάτης μας (η ινδική τουριστική εταιρία TRAVELEIR) η οποία μας εκπροσώπησε φέτος στην έκθεση.

Στη δεύτερη η συμμετοχή μας για πρώτη φορά συνοδεύτηκε με την καθολική παρουσία του Νομού Καβάλας τόσο σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και σε επίπεδο επαγγελματιών του τουρισμού . Παρουσία η οποία έχει ήδη άμεσα αποτελέσματα καθώς για το τριήμερο οι ομόθρησκοι μας Ρουμάνοι έχουν κατακλύσει , όπως πληροφορούμαστε , τα ξενοδοχεία της περιοχής μας. Και για να «προστατεύσω» τους κακεντρεχείς , μήπως και δεν εκτεθούν και αυτή την φορά , οι δύο εκθέσεις συνολικά μας κόστισαν κάτω από 5.000 Ευρώ.

Για την ιστορία πέρυσι το πρώτο βραβείο στην έκθεση της Ινδίας πήρε η Καβάλα η οποία συμμετείχε μόνη της , ενώ φέτος το πρώτο βραβείο πήρε το περίπτερο της Ελλάδας (ΕΟΤ) στο οποίο και συμμετείχαμε.

Προηγούμενο άρθροΑρχίζει η μάχη για τις συντάξεις
Επόμενο άρθροΤα μέτρα για ΕΝΦΙΑ, αφορολόγητο και μειώσεις στις συντάξεις