nownews

Τα τελευταία είκοσι χρόνια η τοπική μας Εκκλησία με αποτελεσματικότητα λειτουργεί τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της, το «Κιτσικοπούλειο», πλάϊ στον Ενοριακό Ναό της Μεταμορφώσεως στην περιοχή του Βύρωνα.

Φιλοξενεί Βρέφη και Νήπια οικογενειών της Πόλεως, δίδοντας προτεραιότητα στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες και τις εργαζόμενες μητέρες. Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017 ξεκίνησαν, μαζί και οι προετοιμασίες για την υποδοχή και φιλοξενία Βρεφών και Νηπίων.
Για τη νέα σχολική χρονιά έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών ανέργων ή αυτοαπασχολουμένων ή εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα μητέρων,σύμφωνα με τις προϋποθέσεις επιδοτουμένου Προγράμματος. Σ’ αυτό έχει ενταχθεί και το «Κιτσικοπούλειο», ενώ στις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το Πρόγραμμα, οι εγγραφές γίνονται με γνώμονα τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του Ιδρύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι Γονείς παιδιών από 8 έως 56 μηνών πρέπει να δηλώσουν αμέσως τα παιδιά τους για τη νέα σχολική χρονιά για να συμπεριληφθούν στην δωρεάν φιλοξενία του Προγράμματος του ή και χωρίς το πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Βρεφονηπιακού μας Σταθμού (Αρκαδίου 15, τηλ. 2510244817) ή με τον Εφημέριο της Ενορίας τους.
Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για την εγγραφή δίδονται έως τέλους Ιουλίου από την Γραμματεία του Σταθμού, τα Γραφεία της Μητροπόλεως και τους Εφημερίους των Ενοριών της Πόλεως.

Προηγούμενο άρθροΥπέρ της απευθείας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό ο Στυλιανίδης
Επόμενο άρθροΔίκτυο φυσικού αερίου σε έξι πόλεις της ΑΜΘ