Οι φωτεινοί σηματοδότες στην οδό Τενέδου στην Αγία Ειρήνη με την οδό Κρυστάλη συνεχίζουν να μην λειτουργούν. Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και νομικός κ. Λεωνίδας Παππάς έκανε χθες σχετικές δηλώσεις καταγγέλλοντας τους υπευθύνους καθώς η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι η 10 μέρα (σ.σ. την Τετάρτη) που δεν λειτουργούν. Είναι πολύ κεντρικό σημείο. Είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Δήμου Καβάλας. Το μεσημέρι της Τρίτης στο «παρά ένα» απετράπη τροχαίο στο οποίο υπήρχαν πεζοί και παιδιά, μέλλον μαθητές. Αναγκάζονται οι οδηγοί που θέλουν να γυρίσουν προς την Καβάλα να κάνουν αναστροφή στην οδό Τενέδου. Δεν μπορούν να στρίψουν προς την Αγία Ειρήνη, γιατί τα αυτοκίνητα όπως κατεβαίνουν την κατηφόρα της Αγίας Ειρήνης βγαίνουν προς τα έξω για να ελέγξουν την κυκλοφορία γιατί ούτε εκείνο το φανάρι δουλεύει, για να φύγουν αριστερά ή δεξιά, οπότε δεν μπορεί να στρέψει άλλο αμάξι κι αυτό γίνεται επί 10 μέρες. Έχουν ενημερωθεί στο δήμο Καβάλας και δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

Θυμίζω ότι την προηγούμενη εβδομάδα επί 4-5 μέρες, δεν λειτουργούσαν και τα υπόλοιπα φανάρια της Τενέδου μέχρι και το Βερούλειο. Εκείνα αποκαταστάθηκαν. Αυτό το πρόβλημα παραμένει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τα φανάρια στην Αγία Ειρήνη. Τουλάχιστον άλλες 4-5 φορές αυτήν τη χρονιά είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Να συνέλθουν εκεί στο δήμο και να ασχοληθούν γιατί –ξαναλέω- είναι πολύ επικίνδυνο το σημείο. Θα γίνει κάποιο ατύχημα, εύχομαι να μην είναι σοβαρό. Και να με συγχωρούν αν τους ξυπνώ από το βαθύ ύπνο τους στον οποίο βρίσκονται».

ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ

Από πλευράς του Δήμου Καβάλας έγινε γνωστό ότι έχει καεί η κεντρική πλακέτα του σηματοδότη, δεν υπάρχει αυτή η πλακέτα στην Ελλάδα και την έχουν παραγγείλει από την Ιταλία.

Προηγούμενο άρθροΣτην Καβάλα το Σάββατο ο Νεκτάριος Σανταρινιός
Επόμενο άρθροΑυτόνομα τα περιφερειακά Κανάλια