Εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου θα πραγματοποιηθούν εκλογές στο Σωματείο Καφεζυθοπωλών Καβάλας στις 27 Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Βαφείδης υπογράμμισε ότι οι εκλογές γίνονται με εντολή του κεντρικού τους οργάνου.

Ο κ. Βαφείδης σημείωσε πως “Πράγματι πάμε σε νέα εκλογική διαδικασία στις 27 Οκτώβρη. Οι εκλογές θα αφορούν το πρωτοβάθμιο συλλογικό μας όργανο . Δυστυχώς γίνονται σχετικά βιαστικά για τον λόγο των προβλημάτων που έφερε η πανδημία…. Παρατάθηκε δηλαδή αυτόματα η θητεία όλων των οργάνων. Κανονικά οι εκλογές θα έπρεπε να γίνουν τον προηγούμενο Φεβρουάριο αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν έγιναν.

Οπότε μας έχει δώσει το πράσινο φως η ΠΟΕΣΕ, το συνδικαλιστικό μας όργανο και η τελευταία ημερομηνία είναι το τέλος του Οκτώβρη για να πάμε σε εκλογές.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας εφόσον είναι εγγεγραμμένα και αν κάποια από αυτά δεν είναι, μπορούν να εγγραφούν την ίδια στιγμή που θα γίνονται οι αρχαιρεσίες και να έρθουν να ψηφίσουν. Όλα θα γίνουν τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφάλειας και επίσης όποια από τα μέλη μας θα τα ενδιέφερε να είναι υποψήφιοι για την συμμετοχή τους στο Δ.Σ. του συνδικαλιστικού οργάνου, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και μπορούμε να τους έχουμε κοντά μας».

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΣ

Και πρόσθεσε πως «Προθεσμία συμμετοχής έχει ορισθεί η 20η Οκτωβρίου και από εκεί και πέρα θα παρακαλέσουμε στην κυριολεξία να υπάρξει συμμετοχή και να δοθεί βαρύτητα στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπων σε ένα συλλογικό όργανο που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει δράση.

Τον Φεβρουάριο του 2018 επιλεγήκαμε και από τότε αποδείξαμε ότι ασχολούμαστε με τα προβλήματα του κλάδου και με τα καίρια θέματα ενώ εκτιμώ ότι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσπαθούμε να ανεβάζουμε τα θέματα,

Έχουμε δημιουργήσει ένα φορέα που έχει πρόσβαση και ανοίγουν οι πόρτες αρμοδίων, εμπλεκομένων και διαφόρων υπηρεσιών ώστε να προωθηθούν θέματα μας ενώ η ισχύς εν τη ενώσει οπότε θέλουμε να υπάρξει συμμετοχή, να έρθει κόσμος κοντά μας, να κάνουμε ένα ισχυρό Δ.Σ. και από εκεί και μετά να μας δοθεί η δυνατότητα από το πλήθος των συναδέλφων που θα συμμετάσχουν να επιλέξουμε και τους πιο κατάλληλους τόσο προς την Ομοσπονδία όσο και προς το Συλλογικό μας όργανο τη ΓΣΒΕΕ – ΠΟΕΣΕΕ».

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι εκλογές θα γίνουν στο κτήριο της Ομοσπονδίας, επί της οδού Ερμού. “Εκεί ανήκουμε, η Ομοσπονδία άλλωστε είναι η ομπρέλα όλων μας και εκεί πάμε για τις δράσεις μας όπως η εκλογική διαδικασία.

Στον πρώτο όροφο λοιπόν και από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα θα έχουμε τις κάλπες μας στημένες. Αυτός ο χρόνος δίδει τη δυνατότητα και σε μέλη τα οποία έχουν πρωινές ή απογευματινές βάρδιες αντίστοιχα να βρουν ένα κενό πάνω στην αλλαγή που λέμε και εμείς ώστε να έρθουν και τιμήσουν την συμμετοχή τους σε ένα συλλογικό όργανο” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΆλλα 100 μέτρα θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΚ τη γεώτρηση στα ορεινά του οικισμού των Φιλίππων
Επόμενο άρθροΕξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού στη Κάριανη Παγγαίου