Ενδιαφέρον εκφράστηκε από πλευράς του Δήμου Καβάλας και του Δήμου Παγγαίου για να μισθώσουν λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να μεταφερθούν στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Κώστας Πανταζής δήλωσε πως ο φορέας τους είναι πανέτοιμος να μεταφέρει όσους το επιθυμούν χωρίς περιορισμό καθώς διαθέτουν ένα στόλο 151 λεωφορείων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «υπάρχει ενδιαφέρον από τους δήμους, και από το Δήμο Καβάλας και από το Δήμο Παγγαίου, για να ναυλωθούν λεωφορεία. Υπάρχει, επίσης, ενδιαφέρον κι από άλλους φορείς, από κάποιους συλλόγους. Ακόμη δεν έχουμε ακριβή αριθμό, αλλά το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Εμείς κάνουμε μια προσφορά σαν Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας με το τακτικό δρομολόγιό μας. Δηλαδή τη γραμμή Καβάλα- Αθήνα. Κάνουμε μία προσφορά –μία μεγάλη έκπτωση- 40 ευρώ με επιστροφή. Δηλαδή, τα 85 ευρώ που είναι η προσφορά μας για το ταξίδι στην Αθήνα μετ’ επιστροφής, το κατεβάζουμε στα 40 ευρώ, ώστε να διευκολύνουμε τον κόσμο που θέλει να κατέβει για το συλλαλητήριο.

Η βούλησή μας είναι να βοηθήσουμε. Άλλωστε διαθέτουμε τον στόλο για να εξυπηρετήσουμε τους Καβαλιώτες που θέλουν να κατέβουν στην Αθήνα. Ακόμη είναι νωρίς για να ξέρουμε πόσοι θα είναι αυτοί που θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Μιλάμε με πολλούς φορείς, με τους δήμους και σύντομα θα ξέρουμε τον αριθμό».

«ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

Πρόσθεσε ότι «το ευχάριστο είναι ότι υποχώρησε και η κακοκαιρία. Είχαμε προβλήματα, ευτυχώς τέλειωσε ο χιονιάς. Δεν είχαμε καμία ζημία, κανένα ατύχημα κι αυτό είναι το σημαντικό. Τα δρομολόγια εκτελούνται, πλέον, κανονικά σε όλες τις περιοχές και στα ορεινά, παντού. Όλα κανονικά».

Αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στο θέμα των καυσίμων, λέγοντας ότι «αυτήν την εποχή εκτός από τη μεγάλη πληγή που είναι τα ακριβά καύσιμα, δεν κυκλοφορεί πολύ ο κόσμος. Και τις ημέρες με τον παγετό είχαμε πτώση στην επιβατική κίνηση κι έχουμε οικονομικές δυσκολίες αυτήν τη στιγμή. Ο κόσμος έχει περιοριστεί και είναι λογικό. Εντάξει, τις δυσκολίες θα τις ξεπεράσουμε. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας είναι εδώ και δεκαετίες στην πρώτη γραμμή και αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα».

Προηγούμενο άρθροΘητεία: Ποιες αλλαγές στην κατάταξη ανακοίνωσε το ΓΕΣ
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: “Η ανάπτυξη του τόπου μας απαιτεί επιστημονική γνώση και συνεργασίες”