Ο Δήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων της Πράξης «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019 – Κ.Σ. Καβάλας/Θάσου» με Κωδικό ΟΠΣ 5029035 του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014 – 2020»» και συγκεκριμένα υλοποίησης των συνοδευτικών μέτρων όπως περιγράφονται στον Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος, του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό (Ζωγράφος) υπηρεσίες με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση και την αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου παιδιών και ενηλίκων.

Ενδεικτικές δράσεις: ζωγραφική, επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις, διακοσμητικά χειροτεχνήματα, χρήση πηλού, αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών και άλλα.

Οι ανωτέρω δράσεις υλοποιούνται με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Καβάλας καθώς και με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη «ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ», τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων του προγράμματος.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον Covid – 19.

Οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2513500457 και 2513500456, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8π.μ. έως 2:00μ.μ.

Στο Facebook στην ομάδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΒΑΛΑΣ/ΘΑΣΟΥ»

Ενημερώσου – μπες σε δράση – δήλωσε συμμετοχή

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Επίσημα «πράσινος» ο Κέντρικ Πέρι – Υπογράφει ο Παπαπέτρου
Επόμενο άρθροTo TEE-AM υλοποίησε με επιτυχία το διακρατικό έργο CERTOUR II