%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82

Σε αντικείμενο αντιπαράθεσης εξελίχθηκε η ενέργεια του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου να υπογράψει την αδειοδότηση της εταιρείας Λιπάσματα Καρβάλης Α.Ε. κατόπιν εισήγησης των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα σε κοινή συνεδρίαση των Υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας αποφασίστηκε να υπάρξει ενδελεχής εξέταση της απόφασης του κ. Μαρκόπουλου καθώς θεωρείται ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά σημεία όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Εργασίας κ. Νεφελούδης και ενδεχομένως να υπάρξει ένσταση κατά της απόφασης αδειοδότησης. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων κ. Νίκος Βογιατζίδης κατηγόρησε τον κ. Μαρκόπουλο ότι βιάστηκε να προβεί σε αυτή την ενέργεια παρότι σε εξέλιξη είναι η διαδικασία ελέγχου της βιομηχανίας συνολικά από δημόσιους ελεγκτές. Ο κ. Μαρκόπουλος απάντησε ότι δεν επηρεάζεται η διαδικασία της αδειοδότησης από τον έλεγχο που γίνεται στην λειτουργία της βιομηχανίας.

Προηγούμενο άρθρο«Αποχαιρετισμός» του Γ. Γραμμένου στο δημοτικό συμβούλιο
Επόμενο άρθρο“Παραλήρημα” χωρίς τέλος το παράνομο παρκάρισμα στην Καβάλα, έντονα παράπονα από οδηγό ταξί στην πόλη -Video