Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης έγινε χθες στην Χωράφα λόγω ενός αγωγού παλιού σε ιδιοκτησία. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Απόστολος Χρόνης σημείωσε πως η αντικατάσταση του αγωγού ήταν άκρως απαραίτητη.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «εν μέσω πανδημίας και εν μέσω καύσωνα κανείς δεν θέλει να κόψει το νερό χωρίς λόγο. Η διακοπή οφείλεται σε μεγάλο τμήμα παλιού κεντρικού αγωγού που περνάει μέσα από ιδιοκτησίες και από σπίτι –μέσα από κρεβατοκάμαρα, συγκεκριμένα. Υπήρχε ο αγωγός, χτίστηκε μετά η κρεβατοκάμαρα και είναι τώρα μέσα. Έχει μια πολύ μεγάλη διαρροή αυτός ο αγωγός μέσα σε ιδιοκτησία και αν καταρρεύσει μπορεί να ξηλώσει μέχρι κι ολόκληρο το σπίτι.

Γι’ αυτό και κάναμε τη διακοπή για πολύ λίγες ώρες και θα έχει τελειώσει η εργασία νωρίτερα. Ενημερώσαμε τον κόσμο για να προετοιμαστεί. Ταυτόχρονα θα ακυρωθεί αυτό το δίκτυο και θα μπει σε λειτουργία το νέο. Ήταν απαραίτητη αυτή η δουλειά. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία».

ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Πρόσθεσε ότι «όλα τα συνεργεία μας ήταν και θα είναι δίπλα στον πολίτη. Προσπαθούμε να έχουν όλοι οι συμπολίτες μας νερό 24 ώρες το 24ωρο, Ζητάμε λελογισμένη χρήση του νερού. Είχαμε προβλήματα τις προηγούμενες μέρες κυρίως τις ώρες αιχμής. Κάποιοι ποτίζουν το γκαζόν τους, κάποιοι άλλοι πλένουν τα αυτοκίνητά τους, τις αυλές τους. Είναι λάθος αυτό. Θα πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση και κοινωνική ευθύνη και να προσέχουμε να μην καταναλώνουμε νερό τις ώρες αιχμής, παρά μόνο για ανθρωπογενείς ανάγκες. Θα πρέπει να προσέχουμε διότι λόγω της υπερκατανάλωσης κάποιοι μένουν από νερό. Οι άλλες δουλειές μπορούν να γίνουν νωρίς το πρωί ή το βράδυ».

Προηγούμενο άρθροΣτην πρόσληψη 46 καθαριστριών πλήρους απασχόλησης και 55 μερικής θα προχωρήσει ο Δήμος Καβάλας για τις σχολικές μονάδες
Επόμενο άρθροΛειτουργία του Δήμου Θάσου με προσωπικό ασφαλείας μέχρι την 12η βραδινή στις 06-08-2021