Η βαριά βιομηχανία της Καβάλας ο Τουρισμός δεν σταματά…και οι φορείς που εργάζονται για την περαιτέρω ενδυνάμωσή του δεν πρέπει να χάνουν τις ευκαιρίες προκειμένου οι 3 χώρες που αρχικά τροφοδοτούσαν την αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά της Καβάλας να γίνουν τελικά 10 (αυτό δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία των ξενοδόχων για τις χώρες προέλευσης των τουριστών).

Η ακόμα μεγαλύτερη προβολή και η προσέλκυση επισκεπτών από νέες αναπτυσσόμενες τουριστικές αγορές ο διαρκής στόχος βάση του σχεδιασμού της διοίκησης της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ  η Πρόεδρος της οποίας κ. Αναστασία Ιωσηφίδου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα σε μεγάλη Τουριστική έκθεση στη Σεούλ όπου η Καβάλα συμμετέχει για πρώτη φορά.

Για την παρουσία της στην έκθεση έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο fb:

“Οι εκλογές τελείωσαν, ο αγώνας όμως για την προβολή της Καβάλας συνεχίζεται. Η αγορά της Κορέας αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη τουριστική αγορά για εμάς τα τελευταία χρόνια , για τον λόγο αυτό είμαστε για πρώτη φορά εδώ στη Σεούλ ώστε να ενισχύσουμε την προοπτική αυτή.

Μόλις ξεκίνησε η έκθεση και το ενδιαφέρον των Κορεατών επισκεπτών μας για την περιοχή μας είναι συγκινητικό, ιδιαίτερα όσον αφορά την πολιτιστική μας ταυτότητα και το θρησκευτικό μας υπόβαθρο”.

Προηγούμενο άρθροΕυχές του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν.Καβάλας προς τους μαθητές για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Επόμενο άρθροΘέσεις εργασίας μόνιμου προσωπικού στην Sunlight στην Ξάνθη