e-2-800x445

Ο Δήμος Καβάλας θα εφαρμόσει ένα Βιωματικό Παιχνίδι για τα παιδιά. Η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Χιώτη Πρασσά Κορίνα  έκανε σχετικές δηλώσεις  δίνοντας μία εικόνα για το όλο πρόγραμμα.

Αρχικά ανέφερε ότι «Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο για την φετινή χρονιά. Έτσι και εμείς ως τοπική κοινωνία συνεχίζουμε να προσπαθούμε ενώ στο πλαίσιο αυτό κάνουμε ένα πρόγραμμα βιωματικού παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά των δικαιούχων του προγράμματος ΤΕΒΑ. Ο Δήμος Καβάλας είναι επικεφαλής εταίρος του εν λόγω προγράμματος και αποφασίσαμε να  κάνουμε κάτι για τα παιδιά.

Δεν είναι άλλωστε μόνο τα τρόφιμα αυτά που μοιράζομε αλλά κάνουμε και άλλες δράσεις, όπως επίσης φροντίζουμε και για το παιχνίδι των παιδιών. Έχουν γίνει προσλήψεις ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και γυμναστών για να τρέξει το πρόγραμμα ενώ ο Δήμος Καβάλας έχει δώσει και θέσεις εργασίας με τον τρόπο αυτό και τα άτομα αυτά πηγαίνουν και στους Δήμους Θάσου, Παγγαίου και Νέστου και προσφέρουν και εκεί τις υπηρεσίες τους.

Επειδή πρόκειται για παιχνίδι παιδιών και μιλάμε και για προσωπικά δεδομένα για αυτό και δεν μπορώ να δώσω ώρα και μέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού μπορώ να πω όμως ότι τα παιδιά θα περάσουν πάρα πολύ καλά, θα κατασκευάσουν με οικολογικά προϊόντα κατασκευές και θα περάσουν καλά.

Μέχρι στιγμής έχουμε 20 παιδιά θα δούμε όμως πως αλλιώς θα πάμε».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναφορικά με τις  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις η ίδια απάντησε ότι  «Όλο το πλάνο μας άλλαξε λόγω καιρού. Έπρεπε να σταματήσουν αφού πρωτοστατούν οι υπηρεσίες καθαριότητας και οι υπάλληλοι έπρεπε να μείνουν στις επάλξεις για να κρατήσουν τους δρόμους καθαρούς.

Θέλαμε να ψήσουμε κιόλας στην πλατεία, αλλά δεν έγινε αυτό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια εκδήλωση σήμερα παραμονή των Φώτων, όχι με ψήσιμο βέβαια μια και είναι νηστεία και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε συνεργασία με τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Σήμερα  όμως είναι τα Σάγια στη Ν. Καρβάλη και εκεί θα γίνει η αναβίωση του εθίμου της Καππαδοκίας.

Ας έρθουν και οι συμπολίτες μας  στην Νέα Καρβάλη και ας αψηφήσουν το κρύο και ας έρθουν να γιορτάσουν μαζί μας. Τα Χριστούγεννα θέλουν κρύο και ας έρθει ο κόσμος να περάσει λίγο καλά. Αναμένουμε παγετό αλλά σήμερα  ας γιορτάσουμε πριν δούμε το μεγάλο κρύο που μας υπόσχονται οι μετεωρολόγοι για αύριο. Οι τοπικοί σύλλογοι ετοιμάζουν και ζεστό ρόφημα για αυτό ας έρθουν όλοι να περάσουν καλά».

Προηγούμενο άρθροΧάος με τις εισφορές για τα μπλοκάκια
Επόμενο άρθροΣχεδόν καμία πρόοδος στην ελληνική οικονομία