Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων με πολύ αισιόδοξα μηνύματα. Σύμφωνα με τον πρόεδρό της «Δημοφέλεια» κ. Τάκη Αγγελίδη οι περισσότεροι επισκέπτες του μέχρι σήμερα είναι ξένοι τουρίστες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «την προηγούμενη Παρασκευή δόθηκε η συνέντευξη Τύπου για τη νέα περίοδο με την έναρξη του Πηλοθεραπευτηρίου Καβάλας. Φέτος άνοιξε 10 μέρες νωρίτερα και οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι θα έχουμε μια χρονιά καλύτερη της περσινής, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την πανδημία.

Το Πηλοθεραπευτήριο έχει ανοίξει και καλώ τον κόσμο τους συμπολίτες μας και τους ξένους –έχουμε μεγάλο ποσοστό αλλοδαπών- να απολαύσουν τις υψηλού επιπέδου που παρέχονται στο χώρο. Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι επισκέπτες θερμομετρούνται από τον γιατρό μας και η πηλοθεραπεία γίνεται κατόπιν ραντεβού. Έτσι οι πελάτες θα αισθάνονται πρώτα απ’ όλα ασφαλείς και στη συνέχεια θα απολαύσουν τον υπέροχο χώρο και να ζήσουν στιγμές ευεξίας. Παράλληλα μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στο υπέροχο εστιατόριό μας, το ποτό ή τον καφέ τους».

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Πρόσθεσε ότι «είναι γεγονός ότι οφείλουμε να αξιοποιούμε καθημερινά και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε αυτόν τον μοναδικό φυσικό ιαματικό χώρο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο. Καθημερινά γίνονται εργασίες αναβάθμισης των υποδομών και όπως ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο, όταν υλοποιηθεί το μεγάλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 3 εκ. ευρώ, θα γίνει πλήρης αναβάθμιση των υποδομών, δημιουργία νέων οικίσκων που θα αντικαταστήσουν τα τροχόσπιτα και θα συνάδουν με το φυσικό περιβάλλον, αναμόρφωση εξωτερικών χώρων, θα φτιαχτούν ατομικές μπανιέρες για πηλοθεραπεία ή υδρομασάζ. Θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο το εστιατόριο, θα αλλάξει ο χώρος υποδοχής, θα αντικατασταθούν οι ηλεκτρολογικές και αρδευτικές υποδομές. Μιλάμε για ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί θα αναβαθμίσει σχεδόν κατά 100% τις υπάρχουσες υποδομές.

Γενικά είναι στο μυαλό μας ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε στον καλύτερο βαθμό να αναβαθμίσουμε αυτόν τον μοναδικό χώρο που διαθέτουμε στην περιοχή μας».

Προηγούμενο άρθροΠλέον φαίνεται ότι είναι ένα πραγματικό καλοκαίρι στη Θάσο δήλωσε ο πρόεδρος Ξενοδόχων Θάσου, Πάρης Παρασχούδης
Επόμενο άρθροΙούλιος: Ποιοι θα πληρώσουν ολόκληρο το ενοίκιο – Ποιοι μένουν στη λίστα με την πλήρη απαλλαγή