Την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μία σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Αντωνιάδη για τα πλευρικά διόδια της Εγνατίας Οδού ΑΕ. Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι η ανατολική πύλη της πόλης μένει κλειστεί εδώ και μήνες προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημία στον επαγγελματικό κόσμο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα είπε ότι «έχω καλέσει τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας τον κ. Λεμονίδη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δέμπα καθώς επίσης τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Καβάλας, κ. Χατζηχρήστο και τον Δήμο Καβάλας, προκειμένου να γίνει μια σύσκεψη για να δούμε πώς μπορούμε να κινηθούμε μετά την υποβληθείσα μήνυση στην Εισαγγελία Καβάλας. Είναι γνωστό ότι την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά κατά της Εγνατίας Οδού για το γνωστό θέμα της μη λειτουργίας της ανατολικής εισόδου της πόλης της Καβάλας, με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί τεράστια ζημιά και τα καταστήματα και ο εμπορικός κόσμος της πόλης. Αφετέρου τίθονται και θέματα δημόσιας ασφάλειας σε περίπτωση που έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα, το να μην λειτουργεί η μία από τις δύο πύλες εισόδου της πόλης θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Επειδή όντως υπάρχουν και διαφυγόντα κέρδη από τη μη λειτουργία της ανατολικής εισόδου στον εμπορικό κόσμο, γι’ αυτό νομίζω ότι οι πλέον αρμόδιοι για να επιληφθούν στη συνέχεια είναι οι επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο, ο εμπορικός κόσμος και οι βιοτέχνες. Γι’ αυτό θα γίνει η σύσκεψη την Τετάρτη, για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπάρχει μια δήλωση και από τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές ότι μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου η ανάδοχος εταιρεία, η «Άκτωρ», θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες, αλλά παρ’ όλα αυτά επειδή εμείς, πια, δεν πιστεύουμε κανέναν, εννοώντας τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις της Εγνατίας Οδού, γι’ αυτό θέλουμε να προετοιμαστούμε ώστε να κινηθούμε κατάλληλα νομικά».

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση και αντιμετώπιση για την εξαπάτηση μέσω διαδικτύου
Επόμενο άρθροΟ Καβαλιώτης Τρύφωνας Αλεξιάδης κατέρρευσε κατα την διάρκεια της ΚΟ του Σύριζα-Τα νεότερα για την υγεία του