Εντείνονται οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK, που αναμένεται να κάνει εγκαίνια μέσα στον Φεβρουάριο στην Καβάλα (Σάμου και Κεφαλληνίας). Χάρτης

Η JYSK είναι μια Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων,(προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) που διαθέτει πάνω από 2.800 καταστήματα σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο και εμπορεύεται όλα τα είδη για το σπίτι.Το Σκανδιναβικό design φτάνει πλέον και στην Καβάλα και μέσω των εξαιρετικών προσφορών για τις οποίες φημίζεται η JYSK παγκοσμίως γίνεται προσιτό σε όλους.

Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group. O ιδρυτής της, Lars Larsen, ήταν γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που είχε πάντα «μια σπουδαία προσφορά για όλους».

Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στο Aarhusτης Δανίας ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία.

Το 2004 η JYSK τύπωσε και μοίρασε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας την αυτοβιογραφία του Lars Larsen. Αυτό, αλλά και το γεγονός ότι ο Δανός επιχειρηματίας εμφανιζόταν ο ίδιος στα πρώτα διαφημιστικά σποτ της JYSK τον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους  ανθρώπους στη Δανία!

Διαβάστε σε e-book την αυτοβιογραφία του Lars Larsen

Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.800 καταστήματα σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο: Με παρουσία σε σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και σε πολλές χώρες της Ασίας η JYSK αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες λιανικής στον κόσμο. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ. Η ανάπτυξη είναι σταθερή και ελεγχόμενη και το συνολικό προσωπικό αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους.

Το 2015, στο αποκορύφωμα της κρίσης, όταν πολλές μεγάλες εταιρείες αποχωρούσαν από την Ελλάδα, η JYSK επέλεξε να έρθει και να επενδύσει στη χώρα μας. Το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2015 στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα  JYSK  θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η Δανέζικη εταιρεία επεκτείνεται διαρκώς. Στην Ελλάδα η JYSK έχει αυτή τη στιγμή 31 καταστήματα και πολύ σύντομα και η Καβάλα θα αποκτήσει το δικό της κατάστημα JYSK, ενώ στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα πολλών ακόμα καταστημάτων στην Ελλάδα.

H JYSK πιστεύει πως η ποιότητα δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζει μια περιουσία. Ο λόγος που έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είναι η ποιότητα σε καλή τιμή. Τα στρώματα, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια, τα υφάσματα, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου αλλά και τα έπιπλα κήπου έχουν όμοια ποιότητα με εκείνη των ακριβών εναλλακτικών επιλογών – αλλά σε χαμηλότερες τιμές.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα και είδη διακόσμησης. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις της JYSK για την ανανέωση του σπιτιού σας

Η ώρα των εγκαινίων πλησιάζει και οι προσφορές εγκαινίων που ετοιμάζει η JYSΚ αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία ανανέωσης για το σπίτι και τον κήπο που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Aκολουθήστε τη JYSK Greece στα Social Media

JYSK GREECE στο Facebook

JYSK GREECE στο Instagram

JYSK GREECE στο YouTube