Συνάντηση Δημάρχου Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Δήμος Παγγαίου αποτέλεσε σταθμό του Υπουργού στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Π.Ε Καβάλας. Ο Δήμαρχος Παγγαίου τον υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, με σκοπό να συζητήσουν διαφορά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και είναι πολύ σημαντικά για την εξυπηρέτηση των δημοτών και επισκεπτών του Δήμου Παγγαίου. Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε:

Η κατασκευή κυκλικών κόμβων :
στην Ελευθερούπολη,
στην Νέα Πέραμο και
στην Νέα Ηρακλείτσα.

Το ζήτημα στα Τενάγη των Φιλίππων.

Το φράγμα του Μαρμαρά.

Η γέφυρα σύνδεσης Μουσθένης – Σιδηροχωρίου.

Η κατασκευή κόμβου για την απευθείας πρόσβαση από την παραλία Οφρυνίου με προορισμό την Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Βουλγαρία.

Ο εκσυγχρονισμός των υφιστάμενων υποδομών και η δημιουργία νέων, φιλικών προς τον πολίτη και το περιβάλλον αποτελούν βασικές προτεραιότητες του Δημάρχου, των συνεργατών του, καθώς και του Υπουργείου. Όλα αυτά τα χρόνια οι δυο φορείς συνεργάστηκαν άρτια και αποτελεσματικά και θα συνεχίσουν με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν Βουλευτές της Π.Ε Καβάλας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δεν σταματάμε να εργαζόμαστε και να διεκδικούμε για τον τόπο μας! Η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Κεντρική Εξουσία είναι απαραίτητη!

Προηγούμενο άρθροΣτο εργοτάξιο του τμήματος Καβάλα-Δράμα ο Υπουργός Μεταφορών Χ.Σταικούρας
Επόμενο άρθροΥποδοχή της νέας εικόνας της Παναγίας της Χαλκεριώτισσας- Εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Χαλκερού