Το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας πλέον κορέστηκε καθώς δεν διαθέτει ελευθέρα οικόπεδα. Ο πρόεδρος του κ. Παύλος Τσουμάκης σημείωσε ότι στοχεύουν στην επέκταση του για να ικανοποιήσουν.

Αρχικά ανέφερε ότι “Μιλάμε για μια συλλογική προσπάθεια και τίποτε δεν θα είχαμε καταφέρει χωρίς τη βοήθεια των Δήμων, της Περιφέρειας, του Επιμελητηρίου, των μετόχων δηλαδή.

Νομίζω ότι πλέον είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο και αν σκεφτούμε τι παραλάβαμε… Να θυμηθούμε ότι δεν είχαμε καν διοίκηση. Είχαμε μόνο χρέη άνω του 1 εκ. Έχουμε ξοφλήσει τις οφειλές μας και θα υπογράψουμε και μια μεγάλη συμφωνία για τα τελευταία οικόπεδα.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος και δόθηκαν τα οικόπεδα αλλά πλέον δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πιθανούς νέους ενδιαφερόμενους. Έτσι πήραμε την απόφαση να αρχίσουμε τις διαδικασίες αν είναι δυνατό να πάμε σε επέκταση του ΒΙΟΠΑ».

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ

Και πρόσθεσε πως «Ήρθε μια εξέλιξη με μια ομάδα Κυπρίων επιχειρηματιών που θα έρθουν στο ΒΙΟΠΑ. Νομίζω ότι θα είναι ένα σημαντικό αυτό βήμα για την ανάπτυξη της πόλης.

Πάμε καλά και θα δώσουμε και περισσότερα στοιχεία από εδώ και στο εξής. Θα βοηθήσουμε τους επενδυτές και εμείς θα κάνουμε καλύτερες τις υποδομές μας για να πάρει ζωή το ΒΙΟΠΑ που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ χρόνια τώρα.

Όταν δουλεύουμε όλοι μαζί έχουμε αποτελέσματα».

Προηγούμενο άρθροΤη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου από την υποψηφιότητά του ως βουλευτής, προτίμησε ο Μάρκος Δέμπας
Επόμενο άρθροΑγνοείται 55χρονος βοσκός στην περιοχή του δ.δ. Φωλιάς του Δήμου Παγγαίου