20 Σεπτεμβρίου 2024, 9:55
19.9 C
Kavala

Χρήστος Τσιτσιλικάκης: Θα κάνουμε αλλαγές για να εξασφαλίσουμε καλύτερη αστυνόμευση στην Παναγία

Συνεχίζεται η υπερπροσπάθεια του Δήμου Καβάλας για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αδέσποτων Ζώων κ. Χρήστο Τσιτσιλικάκη κάνουν ό,τι είναι δυνατόν.

Αρχικά ανέφερε ότι “ Προσπαθούμε να κάνουμε μια διαχείριση. Καταρχάς να πάρουμε κάποια ζώα που πρέπει να ελεγχθούν από το γιατρό, να μπουν τα εμβόλια τους και να είναι εντάξει με θέματα υγείας. Είχαμε ένα πρόβλημα στο Παληό με τρία σκυλιά που είχαν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα παλαιότερα και έγινε η περισυλλογή τους, οπότε το μενού είναι καθημερινό και διαφορετικό!

Πολλοί βλέπουν την υπερπροσπάθεια που κάνει ο Δήμος Καβάλας και μάλιστα σύντομα θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις για καινούρια πράγματα. Οπότε βλέπουν, μας πλησιάζουν και έρχονται πολλοί πια κοντά μας και δη στο κτήμα του Δήμου Καβάλας που εκεί ταΐζει κάποια ζώα.

Έρχονται και βοηθούν κάποιες μέρες της εβδομάδας και όλα αυτά είναι σημάδια ότι κάτι προσπαθεί να αλλάξει και έχει αλλάξει”.

ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

Αναφορικά τώρα με το κυκλοφοριακό στην συνοικία της Παναγίας και την ελεγχόμενη στάθμευση τόνισε ότι “Αυτή η πολύπαθη συνοικία της Παναγίας μας απασχολεί. Εκεί βγάλαμε ανακοίνωση και είπαμε ότι οι κάρτες που θα λήξουν θα πάρουν παράταση μέχρι τέλους του έτους,

Εμείς όμως θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές που είδαμε ότι πρέπει να γίνουν μια και υπήρχαν κάποιες αδικίες για κάποιους συμπολίτες μας εκεί. Ας ξεκινήσει η καινούρια χρονιά με τους καινούριους πλέον όρους.

Το μέτρο προχωράει. Είμαι καθημερινά εκεί, μιλάω μαζί με τους κατοίκους και τον πρόεδρο του συλλόγου και βλέπουμε ότι το μέτρο προχωράει. Σαφώς και θα μπορούσαμε να πάμε ακόμη καλύτερα αν υπήρχε περισσότερο προσωπικό αλλά δυστυχώς αυτό είναι συγκεκριμένο.

Σαφώς και θα ήθελα να υπήρχε έλεγχος και αστυνόμευση και μετά τις δέκα. Αν μπορούσαμε να πάμε με αστυνόμευση και μέχρι τις 12 ή 1 αυτό θα ήταν ακόμη καλύτερο. Εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Ξέρουν όσοι δεν μπορούν να παρκάρουν, όχι όμως οι μόνιμοι κάτοικοι ότι επειδή η δημοτική αστυνομία στις 10 σταματά το έργο της θα κάνουν αυτό που θέλουν.

Γι αυτό και θα κάνουμε κάποιες αλλαγές για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερη αστυνόμευση “.

Hot this week

Λέσχη Ποντίων Ν.Καβάλας: Έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς 2024 – 2025

Η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας με ιδιαίτερη χαρά σας...

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Περάμου

Είναι αυτονόητο ότι οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να προσφέρουν...

Ν. Παναγιωτόπουλος στην ΕΡΤ: «Δεν υπήρχε ποτέ και ούτε υπάρχει θέμα μαζικών επιστροφών- Ζητάμε να εφαρμοστεί όλο αυτό το πλέγμα των συμφωνιών

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, φιλοξενήθηκε...

Ομιλία της Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη για το ΣΝ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ως βήμα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τα προϊόντα...

Topics

Λέσχη Ποντίων Ν.Καβάλας: Έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς 2024 – 2025

Η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας με ιδιαίτερη χαρά σας...

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Περάμου

Είναι αυτονόητο ότι οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να προσφέρουν...

Διακοπή υδροδότησης στην Καβάλα- Αναλυτικά οι περιοχές

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα σημειωθεί πτώση...
spot_img

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img