Κώστας Μανίτσας: Το νερό μας είναι κατάλληλο και φυσικά εμπιστευόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα

”Εμείς εμμένουμε στην άποψή μας, ότι το νερό μας είναι κατάλληλο και φυσικά εμπιστευόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα”.

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου, Κώστας Μανίτσας, σχετικά με το θέμα που ανέκυψε για την ποιότητα του νερού σε Παναγία, Μεγάλο Πρίνο και Κάστρο.

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΣΥΝΝΟΜΕΣ

”Από την Τρίτη (3/9) είναι κάτι που απασχολεί την υπηρεσία μας μετά από ένα τηλεφώνημα που είχαμε στη Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Καβάλας, τον κ. Παπαδόπουλο. Κάναμε επανεξετάσεις στα νερά μας. Ενώ ο νόμος ορίζει μια φορά στους δυο μήνες να κάνουμε δειγματοληπτικούς ελέγχους, εμείς κάνουμε κάθε 25 ημέρες. Η σύμβαση που έχουμε είναι με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το οποίο συνεργάζεται με τα Eurofins – πρώην Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε. Οι εξετάσεις μας ήταν καθ’ όλα σύννομες. Κάναμε επαναληπτικές, τα αποτελέσματα ήταν τέλεια”, επισήμανε σχετικά ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

”Παρ’ όλα αυτά κάναμε κάποιες παρεμβάσεις μήπως και κάτι διέφυγε από το πανεπιστήμιο, αλλά σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους μας διαβεβαίωσαν ότι θα προσφύγουν σε ένδικα μέσα, γιατί θίχτηκε το image της εταιρείας που είμαστε συμβεβλημένοι. Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία ποιο είναι το εργαστήριο, το οποίο έκανε την ανάλυση των νερών. Δεν μας έχει κοινοποιήσει τίποτα, σε έλεγχο τίποτα. Όλα γίνανε προφορικά. Από εκεί και πέρα, εμμένουμε στην άποψή μας, ότι το νερό μας είναι κατάλληλο”, ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του για το θέμα ο κ. Μανίτσας.

Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωσή της η Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου διαβεβαιώνει όσον αφορά την ποιότητα του νερού για τους οικισμούς Παναγία (χωριό), Μεγάλος Πρίνος και Κάστρο, ότι το νερό ελέγχεται τακτικά, χλωριώνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και είναι ασφαλές για ανθρώπινη χρήση. ”Καταναλώστε άφοβα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Hot this week

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στις στροφές του Αγίου Σίλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου...

Eurotaxi Καβάλας: Πρώτος σε ψήφους ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Γεράσιμος Τερλάκης

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Eurotaxi Καβάλας έγιναν γνωστά,...

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την ξαφνική απώλεια του Στέφανου Μυτακίδη

"Η αδόκητη απώλεια του Στέφανου Μυτακίδη μάς γέμισε όλους...

Σ.Ιγνατιάδης: Πράσινο φως για το Βερούλειο γήπεδο Καβάλας με χρηματοδότηση 800.000€

Μια σημαντική εξέλιξη για τις αθλητικές υποδομές της Καβάλας! Εκδόθηκε...

Topics

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στις στροφές του Αγίου Σίλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου...

Eurotaxi Καβάλας: Πρώτος σε ψήφους ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Γεράσιμος Τερλάκης

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Eurotaxi Καβάλας έγιναν γνωστά,...

Σ.Ιγνατιάδης: Πράσινο φως για το Βερούλειο γήπεδο Καβάλας με χρηματοδότηση 800.000€

Μια σημαντική εξέλιξη για τις αθλητικές υποδομές της Καβάλας! Εκδόθηκε...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες