Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκρή 34χρονη σε τροχαίο – Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους ένα παιδάκι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Ξάνθη.

Λίγο πριν τις 08:00 σήμερα το πρωί, στο 7ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ξάνθης – Σταυρούπολης, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις γυναίκες, ανάμεσά τους μία 34χρονη, καθώς και ένα παιδάκι. Στο άλλο όχημα ήταν μόνο ο οδηγός του. Από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του οχήματος. Δυστυχώς, η 34χρονη γυναίκα, η οποία επέβαινε στο πρώτο όχημα έχασε τη ζωή της.

Οι δύο γυναίκες και το παιδάκι τραυματίστηκαν και μαζί με τον οδηγό του δευτέρου οχήματος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις του δύο γυναίκες, ανάμεσά τους η 34χρονη που επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της και η μία τραυματίας.

Συγκεκριμένα, επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή:www.thestival.gr

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες