Εκ νέου αντιδήμαρχος Ελευθερών ο κ. Χρήστος Πριονίδης. Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν σταματούν να εργάζονται και διαρκώς επιχειρούν.

Αρχικά ανέφερε ότι “Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Για εμένα όπως ξεκίνησα έτσι και θα τερματίσω την θητεία μου στις 31.12.2023.

Η δουλειά είναι μονόδρομος. Από το πρωί έως το βράδυ αυτή είναι η έννοια μου. Εμείς με τα συνεργεία είμαστε στην Ηρακλείτσα για να καθαρίσουμε την παραλία. Η καθαριότητα είναι το άλφα και το ωμέγα. Ελπίζουμε το Πάσχα να μας φέρει μια δυναμική σεζόν.

Άρα ο χρόνος είναι περιορισμένος και εμείς τρέχουμε συνεχώς”.

Η ΑΛΑΝΑ

Αναφορικά με την Αλάνα της Ηρακλείτσας τόνισε ότι “Όπως ξέρετε έχει μπει σε ένα νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Θα καθαρισθεί και πιστεύω ότι υπάρχουν ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν σε ό,τι αφορά το σχέδιο των επενδυτών.

Εμείς θέλουμε την επένδυση αλλά δεν θα είναι μια επένδυση με ατασθαλίες και παρανομίες. Θέλουμε τα πράγματα να γίνουν όπως πρέπει και δεν πρέπει κανένας να αδικηθεί.

Είναι ερωτηματικό εξάλλου αν θα υπάρχει πρόσβαση σε πεζούς και επιχειρηματίες. Πρέπει να υπάρχει πρόσβαση όλων και πιστεύω ότι ο επενδυτής θα κινηθεί με βάση τα νομικά δεδομένα. Θέλω όμως να δω πώς θα λειτουργήσουμε”.

Προηγούμενο άρθροΤην πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Παληού
Επόμενο άρθροΕγκαίνια της νέας αίθουσας διδασκαλίας χορού στο Κρυονερί