Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παληού “Μέγας Αλέξανδρος” έκοψε το βράδυ της Παρασκευής την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο “Το Φιλαράκι” στον παραθαλάσσιο οικισμό της πόλης μας. Εγκάρδιες οι ευχές από τον εφημέριο της εκκλησίας της Παναγίας του Παληού π. Νικόδημο . Η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Ψωμαδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκόμενους μέλη και φίλους του συλλόγου. Ο Ταμίας Κώστας Τζίνας έκανε μια μικρή αναφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου για την χρονιά που πέρασε, δράσεις που είχαν έμφαση στην κοινωνική προσφορά στους συνανθρώπους μας. Με διακριτικότητα και πολλή αγάπη ο σύλλογος υπήρξε αλληλέγγυος σε οικογένειες που είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η έλλειψη κάποιας μορφής εκπροσώπησης από τον οικισμό στην δομή της αυτοδιοίκησης καθιστά τον σύλλογο κοινωνό πολλών προβλημάτων που μεταφέρει στην δημοτική αρχή και φροντίζει για την επίλυση τους. Η διαδικτυακή ομάδα του Παληού αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια αυτή , άλλωστε πολλά μέλη της είναι και μέλη του συλλόγου , που έχει πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στο όμορφο θέρετρο.

Τόσο η πρόεδρος , ο ταμίας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. η Αντιπρόεδρος Νέλη Τσαχαλίδου, η γραμματέας Βασιλική Ζωγράφου και το μέλος Φιλιώ Μασάδη – Γρηγοριάδου ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση του συλλόγου και σχεδιάζουν ποικίλες δράσεις για την χρονιά που διανύουμε. Τυχερός της βραδιάς στα πιττάκια που μοίρασε ο σύλλογος ήταν ο κ. Δημήτρης Λογοθέτης.

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή λέβητα στο Δημοτικό σχολείο Λιμεναρίων
Επόμενο άρθροΧρήστος Πριονίδης: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τους πολίτες του Δήμου Παγγαίου