Οι δύο εμφανίσεις της εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο «καυτός» Τάιλερ Ντόρσεϊ και όλη η εικόνα στο παρκέ έχουν κάνει τους μπουκ να… παραμιλούν

Η εθνική μας ομάδα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ιταλίας στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου της στο Ευρωμπάσκετ 2022 και καλπάζει πλέον για την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Η «γαλανόλευκη», μετά το σπουδαίο ματς της πρεμιέρας με την Κροατία, «καθάρισε» και τους οικοδεσπότες Ιταλούς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να κάνουν και πάλι όργια.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έδειξε με το «καλημέρα» τις προθέσεις της στον όμιλο και νίκησε τις δύο καλύτερες ομάδες, ενώ όλη η Ευρώπη παραμιλάει ήδη με το «φαινόμενο» Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον «καυτό» Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και τη συνοχή και το πάθος που έχει αυτή η ομάδα.

Μια ομάδα που αγωνίζεται χωρίς σέντερ ουσιαστικά, αφού οι Γιώργος Παπαγιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο είναι στη 12άδα, αλλά είναι ανέτοιμοι. Η εθνική μας ομάδα κατάφερε μέσα από μόλις δύο αναμετρήσεις να αλλάξει τα δεδομένα στο Ευρωμπάσκετ και να κάνει τους μπουκ να τα… χάσουν.

Συγκεκριμένα, μέσα σε 48 ώρες η Ελλάδα, που ήταν ένα από τα φαβορί για μετάλλιο μαζί με Σερβία και Σλοβενία και τη συναντούσε κανείς σε απόδοση 5.00 περίπου, έχει πέσει στο 4.10 και είναι το Νο 1 φαβορί για να πάρει το χρυσό.

Κάτι που είναι κοινά αποδεκτό από τις περισσότερες (αν όχι όλες τις εταιρείες). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του «τρομάζουν» όλη την Ευρώπη από τους ομίλους και τα πρώτα δύο ματς, ενώ, παρότι και οι Σλοβένοι αλλά και οι Σέρβοι έχουν 2-0 στον όμιλό τους, η Ελλάδα είναι που έχει «γυαλίσει» σε όλους και δείχνει ικανή να φθάσει στην κορυφή.

Και που να έπαιζε με κανονικό σέντερ κιόλας, κάτι που πάντως αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, αφού αμφότεροι Κώστας και Παπαγιάννης θα μπουν στο ροτέισον της «γαλανόλευκης».

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή σαρδέλας στο λιμανάκι των σφαγείων
Επόμενο άρθροΓιάννης Μούτλιας: Η δικαιοσύνη θα δώσει λύση στο θέμα της εκμίσθωσης του παρκινγκ