Ο Δήμος Παγγαίου θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Μποσμπότη ο χώρος αυτός θα λειτουργήσει στο παλιό Οικοτροφείο από 20 έως 30 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Παγγαίου θα κάνει αυτά που κάνει ως συνήθως, με το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο που κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος είπαμε να ανανεωθούμε λίγο. Δημιουργήσαμε έναν νέο χώρο στο Παλιό Οικοτροφείο που είναι ένα καταπληκτικό κτήριο της Ιεράς Μητρόπολης κι ευχαριστούμε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την παραχώρηση. Ο εξωτερικός χώρος είναι περιφραγμένος και δημιουργούμε εκεί ένα λούνα παρκ, μικρά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, μια αγορά όπου θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα είδη και τοπικά προϊόντα. Για τα βράδια έχουμε δημιουργήσει έναν εσωτερικό χώρο, δύο πολύ μεγάλες αίθουσες, όπου εκεί θα υπάρχει το σπίτι του Άγιου Βασίλη, θα υπάρχουν διάφορα εργαστήρια, θα γίνονται δράσεις και μικρές παραστάσεις. Έτσι, τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφθούν τον Άγιο Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του και να χαρούν. Αυτό θα διαρκέσει για 10 μέρες, από τις 20 έως τις 30 Δεκεμβρίου, σε καθημερινή βάση πρωί κι απόγευμα».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Πρόσθεσε ότι «την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου θα έχουμε στο κέντρο της Ελευθερούπολης τη συναυλία με τον Σταν που ελπίζουμε να τραβήξει κόσμο. Σιγά- σιγά δημιουργούμε κι εμείς τις συνθήκες για να μπούμε στη γιορτινή περίοδο και ειδικά οι μικροί μας φίλοι να χαρούν τις μέρες των Χριστουγέννων.

Είναι η πρώτη φορά που δημιουργούμε αυτό το χωριό και όπως λέω και στους νέους συναδέλφους, την κάθε εκδήλωση πρέπει να την εξελίσσουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε σ’ αυτά που έκανε η προηγούμενη διοίκηση του κ. Ξουλόγη το 2011 και το 2012. Ήταν πολύ πετυχημένα εκείνα, από ‘κει και πέρα εμείς τα εξελίξαμε. Το 2018 βάλαμε στο Χριστουγεννιάτικο Όνειρο τις εκδηλώσεις στην υπόγεια διάβαση, έναν ακόμη εγκαταλελειμμένο χώρο που τον αναδείξαμε και φέτος βάζουμε το παλιό Οικοτροφείο. Έτσι δημιουργούνται νέα και όμορφα πράγματα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον των ντόπιων και των επισκεπτών για να επισκεφθούν την πόλη και να τονώσουν την αγορά της».

Προηγούμενο άρθροΤάσεις MRB: Η ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα των πολιτών – Προηγείται η Νέα Δημοκρατία με 5,7 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΛεωνίδας Παππάς: Δεν έχει ανάγκη η παράταξη άπληστους ανθρώπους που βάζουν πιο πάνω από την παράταξη το ατομικό και πολιτικό συμφέρον