Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στην Λέσχη Αξιωματικών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Κελγιώργης σημείωσε πως η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «την Κυριακή είχαμε την κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, στη φιλόξενη Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στρατηγό Διοικητή της Μεραρχίας, Υποστράτηγο κ. Γαρίνη, καθώς και τους επικεφαλής, τον Διοικητή της Λέσχης, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους οπλίτες, τον Αντισυνταγματάρχη κ. Κελεσίδη, που βοήθησαν και υπερέβαλλαν εαυτόν προκειμένου να πραγματοποιηθεί ως χώρος η συγκεκριμένη εκδήλωση».

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Πρόσθεσε ότι «εμείς είμαστε πολύ κοντά με τα μέλη μας. Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες για το 2023 με την κοπή της βασιλόπιτάς μας, σε μία εκδήλωση που την τίμησαν περίπου 300 μέλη μας, ένας αριθμός μεγάλος για τα δεδομένα της Καβάλας. Μας τίμησαν οι 4 βουλευτές του Νομού, ο ένας εξ αυτών φυσικά είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που αποτελεί για μας ύψιστη τιμή. Ήρθαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, όλες οι αρχές του τόπου, ο δήμαρχος, οι αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ευχήθηκαν όλοι στα μέλη του Συνδέσμου για την καλή χρονιά.

Δώσαμε στα μέλη μας το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του 2023 και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτό το πρόγραμμα. Έχω τη χαρά και την τιμή να είμαι πρόεδρος ενός εξαιρετικού Διοικητικού συμβουλίου, με 10 ανθρώπους άριστους που ξέρουν πολύ καλά αυτό που κάνουν. Και το κάνουν με μεράκι. Το οργανωτικό το χειρίζεται όλο το Δ.Σ. με την αρωγή της Λέσχης Αξιωματικών».

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη 35χρονος που αποπειράθηκε να διαρρήξει 2 αυτοκίνητα στην περιοχή του Βύρωνα
Επόμενο άρθροΕκλογές: Ο στόχος της «ισχυρής ψήφου» στη ΝΔ από την πρώτη κάλπη και οι «οδηγίες» Μητσοτάκη