organismos138-604x403

Σε συνέχεια της γνωστής ερώτησης του βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου για τα κτίρια των συλλόγων ΝΟΚ και ΟΘΑΚ υπάρχει απάντηση και από το ΤΑΙΠΕΔ. Ο πρόεδρος του οποίου παραπέμπει στον ΟΛΚ. Το κείμενο της απάντησης του κ. Ξενόφου είναι το εξής: «Σε απάντηση της ερώτησης σας ενημερώνουμε ότι όλα αυτά τα θέματα δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ταμείου. Ωστόσο απευθυνθήκαμε στον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας , στου οποίου την αρμοδιότητα εμπίπτει η διαχείριση των κτιρίων και σας διαβιβάζουμε προς διευκόλυνση σας έγγραφο του όπου αποτυπώνονται οι θέσεις και οι προθέσεις της εταιρίας σε σχέση με το θέμα».

Το έγγραφο που επικαλείται το ΤΑΙΠΕΔ είναι η γνωστή απάντηση προς το Υπουργείο, στην ερώτηση Παναγιωτόπουλου (το περιεχόμενο του οποίου η εφημερίδα μας αποκάλυψε προ λίγων ημερών). Ο ΟΛΚ αναφέρει στο έγγραφο (ημερομηνία 16 Οκτώβρη) ότι με τα έως τώρα δεδομένα πρόθεση του είναι να προβεί στην εκμίσθωση των ακινήτων για χρονική διάρκεια 3 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την εβδομάδα θα συνεδριάσει το δ.σ. του ΟΛΚ. Θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το μέλλον των δύο κτιρίων των συλλόγων στο λιμάνι. Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ΟΛΚ προτίθεται να δώσει μικρή παράταση στην υφιστάμενη μίσθωση ώστε να βρεθεί χρόνος για μια λύση που θα εξυπηρετεί τα δύο σωματεία. Με το ίδιο θέμα συνεχίζει να ασχολείται ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου. Υπάρχει κυβερνητική πρόθεση μιας ικανοποίησης του αιτήματος του ΝΟΚ και του ΟΘΑΚ αλλά η γραφειοκρατία καθυστερεί τις εξελίξεις. Προς το παρόν όλα δείχνουν ότι η λύση που θα υπάρξει θα είναι μέσω Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

proinnews.gr

Προηγούμενο άρθροΣυναινετικό προεδρείο της ΕΛΜΕ Καβάλας
Επόμενο άρθροΠολίτης αρνείται να πληρώσει 65 κλήσεις παράνομης στάθμευσης