Σε εξέλιξη είναι η δημοσκόπηση για τους υποψηφίους δημάρχους Καβάλας κ.κ. Ιωσηφίδου και Κλειτσιώτης. Σύμφωνα με τον κ. Ντίνο Κλειτσιώτη αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ώστε να προχωρήσουν ενωμένοι.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «με την κα Ιωσηφίδου είχαμε συμφωνήσει εδώ και καιρό, για να μην υπάρχει διάσπαση στο χώρα μας, να πάμε όλοι μαζί. Το παρελθόν έχει διδάξει πολλά και έχοντας αυτό υπ’ όψιν μας συμφωνήσαμε να γίνει μια δημοσκόπηση που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν και να δούμε ποιος κόσμος, ποιες γειτονιές, ο αστικός ιστός και τα χωριά τι προβλήματα έχουν. Αποφασίσαμε μαζί να κάνουμε αυτήν τη δημοσκόπηση και πολύ σύντομα το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό. Στο τέλος του μήνα θα παρουσιάσουμε το όνομα του Συνδυασμού, κι άλλους υποψηφίους, το πρόγραμμά μας σε γενικές γραμμές. Αυτό την επόμενη εβδομάδα θα γίνει πραγματικότητα. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και να πάμε ως μία παράταξη να διεκδικήσουμε το δημαρχιακό θώκο. Θέλουμε να πάμε την πόλη μας ένα βήμα πιο μπροστά, να πάμε πολύ καλύτερα αυτά που θέλει ο καβαλιώτικος λαός».

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Πρόσθεσε ότι «το παρελθόν μας έχει διδάξει. Όταν υπήρχε παλαιότερα μεταξύ μας εσωκομματική αντιπαράθεση και στις εκλογές του 2010 και στις εκλογές του 2006, το αποτέλεσμα ήταν δυσάρεστο. Γι’ αυτό πήραμε αυτήν την απόφαση και θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί, ενωμένοι για να διεκδικήσουμε το δημαρχιακό θώκο. Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας για να ξέρουμε.

Από ‘κει και πέρα, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Οι εκλογές είναι τον Οκτώβριο, έχουμε χρόνο μπροστά μας να παρουσιάσουμε στους Καβαλιώτες το πρόγραμμά μας, τους υποψηφίους μας και αυτά που θέλουμε να κάνουμε για την πόλη μας η οποία πρέπει να πάει πιο μπροστά. Αυτή η στασιμότητα που υπάρχει να μετατραπεί σε άλματα προς τα μπρος. Να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Καβαλιώτη και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Πολύ σύντομα θα μάθει ο κόσμος τι πρεσβεύουμε».

** Με βάση την δημοσκόπηση όποιος εκ των 2 υπερτερήσει θα ηγηθεί καιτης παράταξης.

Προηγούμενο άρθροΣταυρούλα Γκουλούση: Συνεχίζει και το καλοκαίρι τις δράσεις του ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου
Επόμενο άρθροΑλεξης Γούλας: Τώρα χρειάζεται δράση για την μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου στο Παληό