Άρχισε η κυκλοφοριακή τρέλα στο Παληό όπως δηλώνει ο διαχειριστής της Διαδικτυακής Ομάδας Παληού κ. Αλέξης Γούλας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι “Ο πόλεμος ξεκίνησε. Όπως το προβλέψαμε, ο πόλεμος συνεχίζεται και είτε βρέχει είτε όχι, ο κάθε τρελός παίρνει ένα αυτοκίνητο και όπου βγει! Κάθε μέρα υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα ενώ εμείς συνεχίζουμε να βάφουμε τις στάσεις και την ίδια ώρα που εμείς ήμασταν έξω και βάφαμε, το πόσοι τρελοί πέρασαν μπροστά μας δεν λέγεται!

Αποκορύφωμα μια παρέα με πιτσιρικάδες που πέρασαν με τα μηχανάκια τους με χίλια στην κυριολεξία και από πίσω, τα μηχανάκια του ΔΙΑΣ να τους κυνηγάνε! Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Πρέπει να αρχίσει εντατική αστυνόμευση μήπως και προλάβουμε κάτι, γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα”.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αναφορικά με τις προτάσεις που έγιναν βασισμένες σε μία μελέτη που προβλέπει ε κυκλικούς κόμβους σχολίασε ότι “Εμείς κάναμε τις προτάσεις μας, ξέρουμε περίπου τι και που αποδίδει και από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει επαφή με την τροχαία, το Δήμο Καβάλας για να δούμε τι πλάνο έχουν για να βελτιώσουν το πρόβλημα.

Κάτι πρέπει να γίνει σαφώς αλλά εμείς πέρα από τον σταυρό μας δεν ξέρουμε τι άλλο πρέπει να κάνουμε. Ο Σύλλογος έχει μια σκέψη για μια δράση, για το κυκλοφοριακό, την δουλεύει και ως εκεί.

Φέτος η Καβάλα και το Παληό από πολύ νωρίς έχουν πάρα πολύ κόσμο.. Ο κόσμος περπατά, βγαίνουν με τα ποδήλατα τα παιδιά, με τα σκούτερ και αν δεν αντιδράσουμε άμεσα θα έχουμε μπελάδες” .

Προηγούμενο άρθροΤέλος του μήνα θα ανακοινωθεί το όνομα του κοινού συνδυασμού των υποψηφίων δημάρχων Καβάλας κ.κ. Ιωσηφίδου και Κλειτσιώτη
Επόμενο άρθροΕνδοσχολικές εξετάσεις: Γιατί «έπεσε» η Τράπεζα Θεμάτων