Τέλη κυκλοφορίας 2022: Παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Παράταση δόθηκε για τα τέλη κυκλοφορίας 2022, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.

“Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2022, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος, «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Το Υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022” αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Hot this week

Μακάριος Λαζαρίδης: Τα Σεπτεμβριανά δεν είναι μια ξεχασμένη σελίδα της Ιστορίας

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας και τ....

Κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού στην οδό Εκάβης στην Καβάλα

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην οδό Εκάβης,...

ΔΕΥΑ Θάσου: Έκτακτοι έλεγχοι στο νερό του Μεγάλου Καζαβιτίου – Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση χρήσης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση προς τους...

Topics

Κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού στην οδό Εκάβης στην Καβάλα

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην οδό Εκάβης,...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες