Με αργούς ρυθμούς εκτελούνται οι εργασίες της ανάπλασης της Πλατείας Καπνεργάτη. Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σωτήρη Παπαδόπουλο οι εργασίες εκτελούνται με ρυθμούς χελώνας και προκαλούνται κυκλοφοριακά προβλήματα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι γεγονός ότι το ένα και μοναδικό έργο που έχει τελεσφορήσει καθώς το πρόγραμμα ανήκει στο ΒΑΑ και έχει ξεκινήσει από το 2016 η διαδικασία των αδειοδοτήσεων και των μελετών –μιλάω για το έργο στην πλατεία Καπνεργάτη- παρουσιάζει και στην υλοποίησή του μεγάλη καθυστέρηση. Ενώ έπρεπε τα έργα να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος και του πάρκινγκ στην περιοχή, βλέπουμε ότι δημιουργείται μια καθυστέρηση που δεν συνάδει με τη φύση του έργου και τις προτεραιότητες που πρέπει να έχει θέσει ο Δήμος Καβάλας, προκειμένου να αποφύγουμε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει αυτήν τη στιγμή η πόλη, το κυκλοφοριακό. Υπάρχουν ελλιπείς θέσεις πάρκινγκ, δημιουργείται μποτιλιάρισμα κάποιες ώρες της μέρας και παρ’ όλα αυτά ο Δήμος Καβάλας δεν προβαίνει στις ενέργειες που θα βελτιώσει ή θα μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις του κυκλοφοριακού προβλήματος. Πάμε να λύσουμε μια κατάσταση, να δημιουργήσουμε μια καλύτερη αισθητική εντύπωση για την πόλη, αλλά δημιουργούμε τόσα προβλήματα που το τελικό αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο απ’ ό,τι είναι η αρχική κατάσταση».

ΧΩΛΑΙΝΕΙ

Πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα σε μια εβδομάδα., Δεν είναι έργα που έχουν κάποιο ιδιαίτερο βάρος όσον αφορά τις κατασκευές και τις υποδομές. Έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες μέρες και να δοθεί η κυκλοφορία και το πάρκινγκ. Και σ’ αυτό το σημείο βλέπουμε ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας χωλαίνει. Σε πράγματα που μπορούν να προγραμματιστούν και να λυθούν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα».

Προηγούμενο άρθροΆγγελος Λάτσιος: Έκοψε τα μαλλιά του για καλό σκοπό – Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση
Επόμενο άρθροΜεγάλες ποσότητες αμνοεριφίων έμειναν αδιάθετες στα κρεοπωλεία της Καβάλας