”Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε εδώ και έναν χρόνο περίπου, για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στον Δήμο Καβάλας. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε την πρώτη μας προεκλογική συγκέντρωση, όπου θα ανακοινώσουμε το όνομα του συνδυασμού μας, ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά”.

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του ο υποψήφιος δήμαρχος, Ντίνος Κλειτσιώτης, ο οποίος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: ”χάσαμε χρόνο, είναι γεγονός, με όσα προηγήθηκαν. Ήμουν πάντα υπέρ της ενότητας στον χώρο μας, όμως δυστυχώς δεν επετεύχθη. Όλα αυτά τα ξεπερνώ, είμαι άνθρωπος που βλέπει το μέλλον κι όχι το παρελθόν”.

”Αυτό που ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας είναι να ακούσουν προτάσεις για το μέλλον αυτής της πόλης και του Δήμου γενικότερα. Η Καβάλα χρειάζεται παρεμβάσεις, χρειάζεται όραμα για να πάει μπροστά. Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας είναι τόπος προορισμού πλέον. Δυστυχώς όμως έχουμε προβλήματα που πρέπει να τα λύσουμε. Ένα από τα σημαντικότερα είναι το κυκλοφοριακό. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Τις έχουμε στο πρόγραμμά μας και θα τις ανακοινώσουμε. Έχουμε επίσης πρόβλημα με την περιμετρική οδό που τόσα χρόνια λιμνάζει. Προβλήματα με την ανατολική πλευρά της πόλης, εκεί όπου θα αναπτυχθεί η Καβάλα. Το παλιό Νοσοκομείο, η πεσμένη γέφυρα που δεν μας τιμά να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση. Υπάρχουν γενικά πολλά προβλήματα, στα οποία πρέπει να δοθούν λύσεις. Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν έχει βρει λύσεις”, ανέφερε σχετικά ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ

”Πιστεύω στον εαυτό μου και στα άτομα που με περιβάλλουν. Θα καταθέσουμε ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό για το πως θα βρούμε λύσεις, ώστε η πόλη μας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Η Καβάλα χρειάζεται να κάνει αυτό το βήμα, το βλέπω, το ακούω από τους συμπολίτες μας, γυρίζοντας καθημερινά. Τα προβλήματα είναι της καθημερινότητας. Το πιο απλό, είναι οι κάδοι απορριμμάτων που δεν ανοίγουν με το πόδι. Ο συμπολίτης μας θέλει λύσεις που αφορούν την καθημερινότητά του. Βλέπουμε όλοι το οδικό δίκτυο που είναι σε κακά χάλια. Ναι, έχουν γίνει έργα, όπως το φυσικό αέριο, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να προβλέψουμε στο να αντικατασταθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα όλα αυτά τα σημεία απ’ όπου περνάνε οι αγωγοί; Τα χωριά μας στην Δ.Ε. Φιλίππων, εδώ και χρόνια ταλανίζονται με το θέμα της ύδρευσης. Δεν πρέπει να δώσουμε λύσεις; Έχουμε σκέψεις, έχουμε πρόγραμμα που θα το επικοινωνήσουμε στους πολίτες, ώστε σιγά σιγά να δυναμώνουμε περισσότερο, ώστε όσο προχωράμε προς τις εκλογές ο συνδυασμός μας να μεγαλώνει”, υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Προηγούμενο άρθροΓύρω στα 2000 βαρέλια είναι η ημερήσια παραγωγή της Energean στον Πρίνο
Επόμενο άρθροΞεκίνησε το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» που θα διαρκέσει ως τα μέσα Σεπτεμβρίου