Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, με την αρωγή του Δήμου Καβάλας, ολοκληρώνει τον κύκλο των μουσικών του εκδηλώσεων για το σχολικό έτος 2015-16 με μια συναυλία-αφιέρωμα στο δημοφιλή συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή Θανάση Παπακωνσταντίνου, έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της σύγχρονης έντεχνης ελληνικής μουσικής.
Γνωστές συνθέσεις και τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου θα ερμηνευτούν από τα Μουσικά Σύνολα του Σχολείου μας μαζί με τον ίδιο το συνθέτη, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωσή μας. Υπεύθυνοι των Μουσικών Συνόλων είναι οι εκπαιδευτικοί: Ευρωπαϊκού Συνόλου: Χρυσούλα Μίσχου, Συνόλου Ποικίλης Μουσικής: Φώτης Σπαθάρης και Χρήστος Σαγώνας, Χορωδίας: Κωνσταντία Κύπρου και Παντελής Καραματσούκης.

Σας προσκαλούμε όλους στη συναυλία αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 και ώρα 21.00 στον προαύλιο χώρο του Σχολείου (Πρώην Πολυκλαδικό) και θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να απολαύσει τις μουσικές δημιουργίες του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Είσοδος ελεύθερη

Προηγούμενο άρθροΜεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες λόγω της χαλαζόπτωσης
Επόμενο άρθροΟριστικό! Την Κυριακή ψηφίζεται το Ασφαλιστικό! Μπαράζ απεργιών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα