Με τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη συναντήθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου η Πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
Έγινε διεξοδική συζήτηση για τα έργα υποδομής, την επερχόμενη τουριστική περίοδο, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις παρεμβάσεις που προωθούνται για την τουριστική αναβάθμιση του νησιού.
Η κ. Χατζηκωνσταντίνου ενημερώθηκε για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που προωθεί ο Δήμος Θάσου, τα θετικά μηνύματα από τη συνεχή παρουσία του σε τουριστικές πανευρωπαϊκές εκθέσεις με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και τοπικών προϊόντων σε συνδυασμό με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Δήλωσε τη στήριξή της σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της Θάσου σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό στους τομείς του πολιτισμού, του αρχαιολογικού, θρησκευτικού και εναλλακτικού τουρισμού, δημιουργώντας μία τουριστική ταυτότητα και ένα πολυθεματικό τουριστικό προϊόν με εμπειρίες για τον επισκέπτη.
Από την πλευρά του ο κ. Κυριακίδης ζήτησε τη στήριξη και τον καλύτερο δυνατό συντονισμό από την Πολιτεία όπου αυτό απαιτηθεί.
Τέλος η κ. Χατζηκωνσταντίνου εξέφρασε στον Δήμαρχο τα θερμά συλλυπητήρια της για τον θάνατο του αγαπητού Προέδρου της Κοινότητας του Θεολόγου, Νικολάου Βογιατζή.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση μελών του Εμπορικού Συλλόγου στο Επιμελητήριο Καβάλας
Επόμενο άρθροΑνακαίνιση της μεγάλης αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λιμένα απο τον Δήμο Θάσου