Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη συνοικία της Παναγίας, κατά κύριο λόγο επί των οδών Θεοδώρου Πουλίδου και Γραβιάς.

Το «παρών», εκτός του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη και του Αντιδημάρχου Απόστολου Μουμτσάκη, έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Βαγγέλης Παππάς, η Ευαγγελία Δρακονάκη, ο Ηλίας Καλανταρίδης, ο Κώστας Μπουμπούνας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Παναγίας «Το Κάστρο», ο εφημέριος του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και περίπου δέκα επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα [εστίασης αλλά και εμπορικά] στους επίμαχους δρόμους της παλιάς πόλης της Καβάλας.

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί στον απόηχο της διαβούλευσης που είχε «ανοίξει» το προηγούμενο διάστημα για τη διαχείριση του κυκλοφοριακού στην περιοχή, ένα πρόβλημα που εντείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε και η τουριστική κίνηση ανεβαίνει.

Ωστόσο, η ένταση ξεκίνησε σύντομα, με μικρή -ευτυχώς- μερίδα επαγγελματιών να ανεβάζουν επικίνδυνα τους τόνους, σε σημείο που να ακούγονται μέσα στην αίθουσα σκληρές εκφράσεις αλλά και απειλές κατά του Δημάρχου Καβάλας… Και όλα αυτά, προτού καν ακουστεί κάποια εισήγηση από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής.

Ευτυχώς, τα «πνεύματα» ηρέμησαν προς το τέλος της συνάντησης, η οποία, ωστόσο, έληξε δίχως την εξαγωγή κάποιου ουσιαστικού συμπεράσματος ή πρότασης που να «δείχνει» προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης μιας κάποιας λύσης.

Προηγούμενο άρθρο“Πρέπει να μπει ένα φρένο στην αισχροκέρδεια και στην αύξηση των τιμών” δηλώνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Θεόδωρος Χατζηχρήστος
Επόμενο άρθροΔήμος Παγγαίου: Μεταφορά νερού απο τον Στρυμώνα στο κάμπο του Ορφανού