Δίωρη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Καβάλας που πρόσκεινται στην ΝΔ, οι κ.κ. Χρυσανίδης, Ιωσηφίδου και Κλειτσιώτης. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ κ. Χαράλαμπος Δράκος σημείωσε ότι έγινε σε καλό κλίμα και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες για να υπάρξει σύγκλιση απόψεων.

Συγκεκριμένα είπε ότι «πάντα ο πρώτος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει πιο πολύ ενδιαφέρον κι από τις βουλευτικές εκλογές. Είχαμε μια συνάντηση με τον Χρυσανίδη, την Ιωσηφίδου και τον Κλειτσιώτη το πρωί της Παρασκευής, μια δίωρη συνάντηση όπου ανταλλάξαμε τις απόψεις μας. Υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς, σε πολλά πράγματα συμφωνούν. Υπάρχουν και διαφωνίες που μπορούν να ξεπεραστούν με ακόμη μία- δυο συναντήσεις για να έρθουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που επικαλούνται και έχουν ως στόχο είναι το καλό της Καβάλας.

Όσοι γνωρίζουν από δημοτικές εκλογές ξέρουν ότι όσο πλησιάζει ο καιρός, πάντα η πίεση του κόσμου από κάτω τους οδηγεί στο να ενωθούν οι δυνάμεις, να συστρατευθούν, να σκεφτούν οι υποψήφιοι και ο καθένας να αναλογιστεί τι πρέπει να κάνει για το καλό της πόλης στην οποία φιλοδοξεί να ηγηθεί.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από ‘κει και πέρα ο καθένας νομίζω ότι οι όποιες διαφοροποιήσεις έχει σε μια τέτοια συνεννόηση, κάποιος πρέπει να κάνει πίσω, κάποιος πρέπει να κάνει μπροστά. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν σε όλα, αλλά προηγείται το καλό της Καβάλας».

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Για τις εθνικές εκλογές είπε ότι «ξεκινήσαμε τα αγωνιστικά από χθες και έτσι θα προχωρήσουμε μέχρι να έχουμε μια οριστική κυβέρνηση στη χώρα. Προσπαθούμε να περάσουμε τις απόψεις, τι έχουμε κάνει ως τώρα και πρέπει να προχωρήσουμε μέχρι την ημερομηνία της ανακήρυξης των υποψηφίων. Μετά πρέπει να συγχρονιστούμε με την πολιτική των υποψηφίων βουλευτών και το τρίτο μέρος, την τελευταία μέρα των εκλογών, το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε το κόμμα να είναι παρών σε όλα τα εκλογικά κέντρα».

Προηγούμενο άρθροΘα καλυφθούν τα κενά των εκπαιδευτικών στην Δευτεροβάθμια Καβάλας άμεσα
Επόμενο άρθροΟ Συνεδριακός τουρισμός μέσα στους στόχους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης