Τα κενά που δημιουργήθηκαν σε θέσεις καθηγητών λόγω προαγωγής τους σε θέσεις συμβούλων εκπαίδευσης, θα καλυφθούν σύντομα εκτιμά ο αντιπρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Καβάλας και εκπρόσωπος των καθηγητών στο υπηρεσιακό συμβούλιο των καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Καβάλας, Σωτήρης Τόττης.

”Υπήρχε μια διαδικασία κρίσεων για την επιλογή συμβούλων εκπαίδευσης και αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Από την Π.Ε. Καβάλας προήχθησαν τρεις συνάδελφοι σε σύμβουλους εκπαίδευσης, αναλαμβάνοντας διαφορετικά καθήκοντα με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρία κενά”, επισήμανε αρχικά ο κ, Τόττης.

ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ

”Το ένα ήταν κενό διευθυντή στο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα, καλύφθηκε όμως από το υπηρεσιακό συμβούλιο, καθώς υπήρχε καθηγητής για την κάλυψη αυτή. Για τα άλλα δυο κενά δεν υπάρχουν ακόμη καθηγητές, με αποτέλεσμα οι θέσεις να παραμένουν κενές. Πιστεύω ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα καλυφθούν. Θα πει κάποιος αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξαν δυο φάσεις προσλήψεων, γιατί δεν καλύφθηκαν τα κενά, η απάντηση είναι γιατί προφανώς δεν υπήρχαν αυτά τα κενά εκείνη την περίοδο. Πιστεύω ότι η Διεύθυνση έχει ήδη δώσει τα κενά και στην πορεία θα καλυφθούν. Οι ειδικότητες που έγινε η προαγωγή αυτών των συναδέλφων σε συμβούλους δεν υπάρχουν στην Π.Ε. Καβάλας, για να καλύψουν αυτές τις θέσεις. Χρειάζεται λίγη υπομονή. Προφανώς στη διάρκεια λειτουργίας της σχολικής χρονιάς έχουμε τέτοιου είδους κενά, όχι μόνο για κρίσεις, αλλά για ασθένειες, αποσπάσεις κλπ.”, ανέφερε καταληκτικά ο κ. Τόττης.

Προηγούμενο άρθροΤέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο και τι πρέπει να προσέξετε
Επόμενο άρθροΣυνάντηση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Καβάλας που πρόσκεινται στην Νέα Δημοκρατία για να βρεθεί κοινό σημείο αναφοράς