Στις 25 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει η Black Friday και στην αγορά της Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλη Λεμονίδη πρόκειται για ένα ξενόφερτο έθιμο που έχει κάποια αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η Black Friday είναι μια ξενόφερτη γιορτή της αγοράς. Τα τελευταία χρόνια λειτουργεί και σε πανελλήνιο επίπεδο, κυρίως από το πολυκαταστήματα και ειδικά από αυτά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Εμείς, έχει λίγα χρόνια που σαν Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας μπήκαμε στο όλο παιχνίδι, καθώς εφόσον υπάρχουν οι καταναλωτές που εκείνη τη μέρα κατεβαίνουν στην αγορά, κάνουμε στοχευμένα προωθητικές ενέργειες για να μπορέσουμε να πάρουμε κι εμείς ένα κομμάτι των χρημάτων. Οι ενέργειες που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, αν εξαιρέσουμε την εποχή του covid, ήταν στοχευμένες και πάρα πολύ καλές ώστε να φέρουν κάποια χρήματα στους συναδέλφους και τα μικρά καταστήματα. Αυτό θα κάνουμε και φέτος».

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόσθεσε ότι «την Τετάρτη έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις και πιστεύω κι εύχομαι ότι το τέλος του Νοεμβρίου, την εβδομάδα της Black Friday, θα αυξήσουμε λίγο τους τζίρους μας διότι οι πρώτες 15 μέρες δεν έδειξαν κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα το Νοέμβριο δεν είμαστε ενθουσιασμένοι με την κίνηση στην αγορά.

Η Black Friday είναι την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, στις 25 του μήνα. Ήδη μεγάλες εταιρείες και αλυσίδες στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει τις διαφημίσεις για τα προϊόντα τους. Τα τελευταία χρόνια που υπήρχαν οι εκπτώσεις του Νοεμβρίου, επειδή η Black Friday διαρκούσε σχεδόν μια βδομάδα, είχαμε έναν μήνα εκπτωτικό. Αυτό, τουλάχιστον, γλιτώσαμε και προσβλέπουμε τις τελευταίες 7-8 μέρες του Νοεμβρίου να έχει μια αξιοζήλευτη κίνηση για να κλείσουμε το Νοέμβριο με θετικό πρόσημο».

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν τα έργα του Σχεδίου πόλης στο Περιγιάλι
Επόμενο άρθροΞεκίνησε ο Σχολικός Μαραθώνιος “ΠΑΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ”, στα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία και τα Γυμνάσια του Δήμου Καβάλας