Πολυαρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκεχθες το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου νεομάρτυρος Νικήτα του εν Σέρραις, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου. Ο Μακαριότατος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στις Σέρρες με αφορμή την εορτή του Αγίου Νικήτα. Πλήθος κόσμου και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία καθώς και οι αρχές του τόπου παρακολούθησαν την πρωινή λειτουργία με σεβασμό και κατάνυξη. «Πρέπει τα παιδιά μας να κινούνται στο σωστό δρόμο και αυτό είναι ευθύνη των μεγάλων» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος. Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος ο οποίος σήμερα είχε και την ονομαστική του εορτή.

«Πήραμε κουράγιο από τα λόγια του Μακαριοτάτου για να σταθούμε δυνατοί απέναντι από τις δύσκολες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε», δήλωσε η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχα, ενώ ο Δήμαρχος Σερραίων δήλωσε πως ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος λάμπρυνε με τη παρουσία του την γιορτή του Αγ.Νικήτα.

Σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα επισκεφθεί το 3ο Γυμνάσιο Σερρών.

Προηγούμενο άρθρο2 πυρκαγιές ταυτόχρονα χθές στη Καβάλα-video
Επόμενο άρθροΟύτε μια έκπληξη στην ψήφιση του Ασφαλιστικού – 153 “ναι” και 143 “όχι” – Για επόμενη μέρα με αυξήσεις μισθών μίλησε ο Τσίπρας – Εκλογές ο Μητσοτάκης