Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέστου συναντήθηκαν πολιτιστικοί σύλλογοι, ο εμπορικός σύλλογος , ο σύλλογος μοτοσικλετιστών και άλλων φορέων του τόπου ύστερα από κάλεσμα του Δημάρχου και την πρωτοβουλία της Φιλοπτώχου ώστε να συνδράμουν όλοι τους στις ελλείψεις και τα προβλήματα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης.Η Διευθύντρια του Κ.Υ. Χρυσούπολης με γραπτή της επιστολή προς το Δήμο Νέστου παρουσίασε εκτενώς τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. όπως ελλείψεις σε υλικό υγειονομικού ενδιαφέροντος και πετρέλαιο θέρμανσης καθώς και υπηρεσιών καθαριότητας.

 Ο Δήμαρχος Νέστου τόνισε πως η λύση των προβλημάτων αυτών είναι αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας και όχι του Δήμου και πως αν ακολουθήσει μια τέτοια οδό θα βάλει σε περιπέτειες τον Δήμο ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου και μπαίνοντας σ’ένα γαϊτανάκι χωρίς τελειωμό.

Ωστόσο συμφώνησαν όλοι τους με την πρόταση του Δημάρχου να κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον περιφερειάρχη ΑΜΘ εκφράζοντας μ’αυτό την έντονη ανησυχία όλων για την ομαλή λειτουργία του Κ.Υ. ζητώντας την άμεση παρέμβασή του.

Το ψήφισμα υπέγραψαν όλοι οι σύλλογοι και φορείς του Δήμου.

Πηγή:chrysoupolinews.wordpress.com

Προηγούμενο άρθροΜαταιώθηκαν σε Καβάλα και Δράμα αντίστοιχα , δύο προγραμματισμένες δημοπρασίες δημοσίων έργων
Επόμενο άρθροΑπάντηση Υπουργού οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού για τον αγωγό ΤΑΠ