Στην κηδεία του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα όταν το μοιραίο Phantom έπεσε στην περιοχή της Ανδραβίδας, θα παραστεί αύριο, Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί το πρωί στον Γρανίτη Δράμας όπου και θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία. Το παρών θα δώσουν επίσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Τα δάκρυα στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Πέμπτη, στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας οδηγήθηκε ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας, που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του μοιραίου Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας την περασμένη Δευτέρα.

Η κηδεία του έτερου πιλότου του μοιραίου Pahntom πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του επικήδειου από την μητέρα του υποσμηναγού, τόσο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν άντεξαν και λύγισαν, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Επίσης στην κηδεία παρευρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι), Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

Καθώς και βουλευτές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και απόστρατοι και εν ενέργεια αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης: “Κακόβουλη δυσφήμιση για την ποιότητα του παρεχόμενου φαγητού
Επόμενο άρθροΖευγάρι στη Θάσο φτιάχνει χειροποίητες ξύλινες τσάντες που φτάνουν ως τη Σαουδική Αραβία και την Ιαπωνία!