Με αφορμή ανάρτηση στο facebook, σχετικά με το φαγητό, που διανέμεται στους δικαιούχους συμπολίτες μας από το «Πολυκοινωνικό» του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνουμε ότι:

1.- Πρόκειται για ανάρτηση από άστεγο άνδρα, στον οποίο παραχωρήθηκε προσωρινή διαμονή από τον κ. δήμαρχο, στο Camping του Δήμου. Ο συγκεκριμένος άστεγος δέχεται την υποστήριξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πολυκοινωνικού, καθώς επίσης και το φαγητό της Σίτισης, καθημερινά, παρόλο που, σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινωνικής έρευνας, δεν δικαιούται, αφενός λόγω ηλικίας, και αφετέρου λόγω εισοδήματος και ακινήτου, που διαθέτει.

2.-Το φαγητό της Σίτισης του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διανέμεται, κατ’ οίκον, από τους υπαλλήλους μας, με αξιοπρεπή τρόπο και σε οικολογική συσκευασία, καθημερινά, σε 400 συμπολίτες μας και καλύπτει έξι (6) ημέρες της εβδομάδας. Τονίζεται δε, ότι κανείς από τους εξυπηρετούμενους συμπολίτες μας, δεν έχει εκφράσει παράπονο για την ποιότητα, καθώς επίσης και για την ποσότητα του φαγητού.

3.-Ο συγκεκριμένος κύριος, το τελευταίο διάστημα, εκφράζει παράπονα, για την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού, με πάρα πολύ άσχημο τρόπο και σκόπιμα, με παραποιημένες φωτογραφίες. Επανειλημμένα δε, έχει δημιουργήσει προβλήματα με την επιθετική συμπεριφορά του στους ενοίκους του Camping, στους εργαζόμενους της ΤΙΕΔΑ και στους οδηγούς της Σίτισης. Πρόσφατα μάλιστα, τους πέταξε το φαγητό στο τζάμι του αυτοκινήτου και τους επιτέθηκε με απρεπείς και αναιδείς χαρακτηρισμούς .

4.-Επειδή, με την προκλητική και επικίνδυνη συμπεριφορά του, ο κύριος αυτός, δυσφημεί κακόβουλα και ηθελημένα, τις Υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού του Δήμου μας, με Απόφαση Προέδρου, από 01/02/2023, διακόπτεται η παροχή φαγητού στον συγκεκριμένο κύριο, ώστε να δοθεί σε συμπολίτη μας, που το έχει ανάγκη και το δικαιούται.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Χρήστος Γ. Γκουγκουλάκης

Παραθέτουμε την ανάρτηση στην οποία απαντά το Πολυκοινωνικό και τη φωτογραφία από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” που έχει ως εξής:

“Αιδώς!!

Όταν λέτε για την ποιότητα ζωής, την κοινωνική μέριμνα, όταν μιλάτε συνεχώς και μόνον μιλάτε, όταν φωτογραφίζεστε σε χορούς, πανηγύρια και δεξιώσεις.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!

Στη φωτογραφία βλέπετε και βλέπουμε..

Γεύμα στους μοναχικούς και ανέστιους συνανθρώπους μας.

Κύριε των δυνάμεων!!

Γεύμα τριημέρου (της προηγούμενης εβδομάδας) για έναν συνάνθρωπο μας.

Ακολουθεί το μήνυμα του συμπολίτη και συνανθρώπου μας, στο mail της παράταξη μας.

Για ευνόητους λόγους τα στοιχεία του, στη διάθεσή των αρμόδιων υπηρεσιών.

“Καλημέρα σας

Δείτε σας παρακαλώ τι φαγητό δίνει για 3 μέρες

Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή

Το πολυκοινωνικό της Αλεξανδρούπολης

Στους άστεγους και τους άνεργους της πόλης

Έλεος πια , άνθρωποι είμαστε και όχι μάο-μάο

Έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο

Χωρίς δουλειά χωρίς λεφτά χωρίς ιατρική περίθαλψη

Και μένοντας στα κοντέινερ στο κάμπινγκ

Πόση αντοχή μας έχει μείνει ?

Βοηθήστε σας παρακαλώ , δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση

Από τα Χριστούγεννα , κάθε μέρα νερόβραστα φαγητά”.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη
Επόμενο άρθροΣε πένθος η χώρα- Στην κηδεία του Σμηναγού Τσιτλακίδη, Μητσοτάκης-Σακελλαροπούλου-Παναγιωτόπουλος